pregleda

DOK NE PADNE NOĆ


Cena:
880 din (Predmet je prodat)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

KnjigeNaDlanu (374)

95,47% pozitivnih ocena

Pozitivne: 510

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Novi roman pisca slavnog romana Sati, dobitnika Pulicerove nagrade za književnost. Majkl Kaningem, jedan od vodećih savremenih svetskih pisaca, oblikovao je snažnu priču koja svoj izvor nalazi u ljudskoj svakodnevici i unutrašnjim svetovima čovekove prirode. Služeći se majstorski suptilnom psihološkom motivacijom, Kaningem postepeno oživljava uzbudljiv svet u kome se na sceni pripovedanja pokazuju osnovne teme: ljubav, ljubomora, lepota, porodica, intima, seksualnost, prijateljstvo, identitet. Uzbudljiva priča o svakodnevici, o ljubavi i strasti. Roman Dok ne padne noć pripoveda o Peteru i Rebeki Haris, četrdesetogodišnjacima s Menhetna, iz Sohoa, u čijem mirnom i ispunjenom životu odjednom dolazi do neočekivanog preokreta. Junaci u romanu Dok ne padne mrak odjednom u svojoj svakodnevici otkrivaju sile za koje su mislili da više ne postoje i iz bezlične običnosti upadaju u vrtlog strasti i iskušenja, saznavajući mnogo i o sebi i o drugima. Kaningem ispisuje uzbudljivu priču o svakodnevnom životu, priču punu dinamike i potresa, najrazličitijih avantura i preokreta. Dok ne padne noć je roman koji nas podstiče da duboko osećamo i mislimo o smislu lepote i o mestu ljubavi u našim životima. Dok ne padne noć je topla i sadržajna knjiga o emocijama koje mogu da preobraze čovekov život. Majkl Kaningem u ovom romanu vodi dalekosežan dijalog sa prozom Tomasa Mana, pogotovu sa novelom Smrt u Veneciji. Jedno od prvih izdanja ovog romana izvan engleskog jezika. Remek-delo našeg vremena. Možda najbolji roman Majkla Kaningema.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 51133481
Novi roman pisca slavnog romana Sati, dobitnika Pulicerove nagrade za književnost. Majkl Kaningem, jedan od vodećih savremenih svetskih pisaca, oblikovao je snažnu priču koja svoj izvor nalazi u ljudskoj svakodnevici i unutrašnjim svetovima čovekove prirode. Služeći se majstorski suptilnom psihološkom motivacijom, Kaningem postepeno oživljava uzbudljiv svet u kome se na sceni pripovedanja pokazuju osnovne teme: ljubav, ljubomora, lepota, porodica, intima, seksualnost, prijateljstvo, identitet. Uzbudljiva priča o svakodnevici, o ljubavi i strasti. Roman Dok ne padne noć pripoveda o Peteru i Rebeki Haris, četrdesetogodišnjacima s Menhetna, iz Sohoa, u čijem mirnom i ispunjenom životu odjednom dolazi do neočekivanog preokreta. Junaci u romanu Dok ne padne mrak odjednom u svojoj svakodnevici otkrivaju sile za koje su mislili da više ne postoje i iz bezlične običnosti upadaju u vrtlog strasti i iskušenja, saznavajući mnogo i o sebi i o drugima. Kaningem ispisuje uzbudljivu priču o svakodnevnom životu, priču punu dinamike i potresa, najrazličitijih avantura i preokreta. Dok ne padne noć je roman koji nas podstiče da duboko osećamo i mislimo o smislu lepote i o mestu ljubavi u našim životima. Dok ne padne noć je topla i sadržajna knjiga o emocijama koje mogu da preobraze čovekov život. Majkl Kaningem u ovom romanu vodi dalekosežan dijalog sa prozom Tomasa Mana, pogotovu sa novelom Smrt u Veneciji. Jedno od prvih izdanja ovog romana izvan engleskog jezika. Remek-delo našeg vremena. Možda najbolji roman Majkla Kaningema. 51133481 DOK NE PADNE NOĆ

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.