pregleda

Album Panini SP South Africa 2010


Cena:
3.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: CC paket (Pošta)
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Zemun,
Beograd-Zemun
Prodavac

nemanja24 (199)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 223

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina: 2010
Sport: Fudbal SP
Popunjenost : Popunjen
Detaljno stanje: Vrlo dobro

Album Panini SP South Africa 2010. Album je ojačan selotepom sa vanjske strane i unutrašnje prve dve strane. Lomljen je po sredini i pisani su rezultati. Unutrašnjost je u dobrom stanju, nisu cepane stranice niti je šarano po njemu. Album je pun. Pogledajte i moje ostale oglase.

Kupac snosi troškove transporta. Ne odgovaram za eventualnu štetu nastalu u transportu, ali ću predmete upakovati i zaštititi najbolje što mogu. Nakon kupovine kontaktirajte me za dogovor oko preuzimanja predmeta. Članovima sa manje od 20 pozitivnih ocena šaljem tek posle uplate na moj račun. Pre kupovine, slobodno pitajte sve što vas zanima, gledaću da Vam što brže odgovorim.

Predmet: 77387493
Album Panini SP South Africa 2010. Album je ojačan selotepom sa vanjske strane i unutrašnje prve dve strane. Lomljen je po sredini i pisani su rezultati. Unutrašnjost je u dobrom stanju, nisu cepane stranice niti je šarano po njemu. Album je pun. Pogledajte i moje ostale oglase. 77387493 Album Panini SP South Africa 2010

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.