pregleda

KONKURENCIJA NA NIŠANU, VIKTOR RADUN


Cena:
900 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Godina izdanja: 2008
ISBN: 978-86-7956-016-2
Oblast: EKONOMIJA
Jezik: Srpski
Autor: Strani

KONKURENCIJA NA NIŠANU, VIKTOR RADUN

KONKURENTSKI INTELIDŽENS
COMPETITIVE INTELLIGENCE

VIKTOR RADUN

Rođen je 1965. godine u Skoplju, Makedonija. Završio je gimnaziju i Ekonomski fakultet u Skoplju. Magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Subotici iz oblasti međunarodnog poslovanja, na temu Koncept Competitive Intelligence kao faktor konkurentnosti preduzeća u spoljnotrgovinskom poslovanju. Doktorirao na Fakultetu za menadžment u Novom Sadu, na temu: Primena konkurentskog intelidžensa kao sistema za upravljanje znanjem u oblasti visokog obrazovanja u Srbiji. Živi u Novom Sadu.
Od 1991. god. do 2003. god. radio je u privredi, na poslovima marketinga, spoljne trgovine i komercijale.
Od 2003. godine angažovan je u visokom obrazovanju. Od 2010. god. zaposlen je kao docent na Fakultetu za menadžment univerziteta Metropolitan u Beogradu, gde predaje na predmetima iz oblasti ekonomije, marketinga i menadžmenta.
Objavio je, kao autor ili koautor, 38 naučnih i stručnih radova, iz oblasti ekonomije, međunarodnog poslovanja, marketinga, menadžmenta, preduzetništva, finansija i upravljanja znanjem, štampanim u naučnim i stručnim publikacijama, prezentovanim i objavljenim na domaćim i međunarodnim naučnim i stručnim konferencijama u zemlji i inostranstvu.
Učestvovao je u realizaciji 4 naučno-istraživačka projekta i 1 radu na monografiji. Objavio je 1 autorsku knjigu iz oblasti marketinga (Konkurencija na nišanu, 2008.), a kao koautor 3 udžbenika iz oblasti ekonomije i menadžmenta (Osnovi ekonomije, Principi ekonomije i Organizaciono ponašanje. Preveo sa engleskog 2 naučne knjige iz oblasti ekonomije i menadžmenta. Kao mentor je vodio 2 magistra i 3 mastera i niz diplomaca.

o knjizi:

IZDAVAČ:HESPERIAedu
BROJ STRANA: 375
IMA ILUSTRACIJA
FORMAT: 22 CM
PISMO: LATINICA
POVEZ: MEK

Posta - placanje pouzecem, licno - licno preuzimanje

Predmet: 48352321

LimundoGrad d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Više informacija.