pregleda

LP LIDIJA PERCAN - Bez tebe (1984) ODLIČNA


Cena:
499 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

REX_3x3 (2065)

99,63% pozitivnih ocena

Pozitivne: 23616

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: 1984
Poreklo: Domaći izvođač
Izdavač: Jugoton
Tip: LP
Žanr: Pop

format: LP
artist: LIDIJA PERCAN (Croatia, Yugoslavia)
title: Bez tebe
release date: 1984
label, Cat. No: Jugoton, LSY 61899
style: pop

Ovo je 9. po redu album u plodnom opusu lepe Istrijanke.

A1 Što Da Radim Kad Te Nema 3:17
A2 Jesenje Kiše 3:30
A3 Bez Tebe 3:26
A4 Ne Trebaš Mi Ništa Dati 3:35
A5 Probudi Se 3:54
B1 Ne Reci Mi Ništa 3:48
B2 Pjesma Rodnom Kraju 3:47
B3 Šumi, Šumi More 3:07
B4 Ovaj Dan Je Naš 3:15
B5 Moj Put 3:12

=====================================================================
U prodajnom delu svoje kolekcije imam sledeće ploče LIDIJE PERCAN:

I - LIDIJA PERCAN: kompletna vinilna LP diskografija (uključujući i intervju ploče):

1) LP LIDIJA PERCAN - `Žena i more` (1975, Jugoton)

2) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta` (1976, Jugoton)

3) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta II` (1977, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/62777261_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-II-1977-1-pressing
https://www.kupindo.com/Ploce/62777265_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-D-Una-Volta-II-1977-MINT

4) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta III` (1980, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/77480569_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-III-1980-PERFEKTNA
https://www.kupindo.com/Ploce/62490797_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-D-Una-Volta-III-1980-MINT
https://www.kupindo.com/Ploce/68170777_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-D-Una-Volta-III-1980-NM

5) LIDIJA PERCAN - `Lidija Percan` (1981, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/68170889_LP-LIDIJA-PERCAN-Lidija-Percan-1981-ODLICNA

6) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta 4` (1981, Jugoton)

7) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta V` (1982, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/77480589_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-D-Una-Volta-V-1982-MINT

8) LP LIDIJA PERCAN - `Bez tebe` (1984, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/68170973_LP-LIDIJA-PERCAN-Bez-tebe-1984-ODLICNA

9) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta 6` (1984, Jugoton)

10) interview 2LP LIDIJA PERCAN / DUBRAVKA JUSIĆ - `Jugoton Express` (1984, Jugoton) JEX-007/008
https://www.kupindo.com/Ploce/77472289_intervju-LP-LIDIJA-PERCAN-DUBRAVKA-JUSIC-JEX-1984

11) interview 2LP VESNA POPOVIĆ / LIDIJA PERCAN - `Jugoton Express` (1984, Jugoton) JEX-035/036

12) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta 7` (1987, Jugoton)

13) interview 2LP LIDIJA PERCAN / KLAPA `BONACA` - `Jugoton Express` (1987, Jugoton) JEX-0143/0144
https://www.kupindo.com/Ploce/77472329_intervju-2LP-LIDIJA-PERCAN-KLAPA-BONACA-JEX-1987

14) LP LIDIJA PERCAN - `Viva le Donne` (1988, Jugoton)

_____________________________________________________________________
II - LIDIJA PERCAN: selektivna vinilna SP i EP diskografija: (uskoro i cela)

1) EP LIDIJA PERCAN - `Mamma Mia Dammi Cento Lire` (1968, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/69084157_EP-LIDIJA-PERCAN-Pula-vas-ceka-1968-VG-

OPŠTA PRAVILA – PROČITAJTE PRE KUPOVINE - VAŽE ZA SVE KUPOVINE

*****************************************************************************************************
I DON`T SEND ABROAD.
KUPCI IZ INOSTRANSTVA, PRE KUPOVINE OBAVEZNO ME PRVO KONTAKTIRAJTE !!! TRENUTNO NE ŠALJEM POŠILJKE U INOSTRANSTVO ZBOG NOVE CARINSKE PROCEDURE U SRBIJI.
FOREIGN CUSTOMERS – ALWAYS, ALWAYS, ALWAYS ASK FIRST BEFORE BUYING. AT THIS MOMENT, DUE TO NEW SERBIAN CUSTOMS EXPORT PROCEDURE - I DON`T SEND ABROAD, SORRY.
*****************************************************************************************************

PRVO UPLATA NA RAČUN – ONDA SLANJE: takva je praksa. Beograđani mogu da koriste i mogućnost lične isporuke (tada plaćaju prilikom isporuke, kada se nađemo), a stari kupci i – i pouzeće. Javite se nakon kupovine porukom da vam dostavim broj tekućeg računa za uplatu, i obračun kompletne cene, sa uračunatim ptt troškovima.

POUZEĆEM NE ŠALJEM, osim samo starim kupcima, koji su već kupovali kod mene. Svi ostali - prvi put uplaćuju unapred, a za naredne kupovine moguća je (mada i to ne uvek) i isporuka pouzećem, Post Expressom. Da ponovim, nikad i nikome prvi put ne šaljem pouzećem. Ako vam to ne odgovara, nemojte poručivati kod mene. No, ako sve prođe dobro, od naredne kupovine i to može biti opcija.

ŠALJEM SAMO POST EXPRESSOM (i eventualno kao CC PAKET ako insistirate) i troškove poštarine snosi kupac. Ne šaljem preko drugih kurirskih službi.

NE ŠALJEM OBIČNOM I PREPORUČENOM POŠTOM, jer zbog svega par dinara razlike u ceni poštarine, sigurnost i brzina dostave su znatno lošije, a moj posao pakovanja znatno teži, uz stajanje u redovima pošte. Znači, samo je moguće slanje Post Expressom (i kao CC paket), koji je najbrži i najsigurniji način dostave.

LIČNA ISPORUKA: moguća je manje-više svakog dana, u centru Beograda, iznad Železničke stanice, na uglu Sarajevske (Hajduk Veljkov venac) i Nemanjine (to je jedna raskrsnica ispod one gde Nemanjina seče Kneza Miloša), kod nekadašnje radnje Borovo - Borelli, gde je sada pošta sa paketomatima. Moguća je eventualno i isporuka na drugom mestu u centru grada ili drugde, ali samo eventualno i kada mi odgovara. Ukoliko kojim slučajem ne znate gde se nalazi `moj ćošak`, javite mi se, pa ću vam na email poslati sliku lokacije ili dodatna uputstva.

*********************************************************************

U proteklih nekoliko godina polako postavljam ploče, CD, MC, knjige, fanzine... iz svoje kolekcije, skupljane tokom skoro 50 godina i posebno dopunjavane jedinstvenim primercima tokom godina kada sam bio glavni urednik i časopisa Rock Express, Metal Express, Muzičar i Metal Market i vlasnik izdavačke kuće Rock Express Records.

PLOČE NE TESTIRAM, procene (gradiranje) su date vizuelno i po sećanju, odnosno neke su testirane su davno, pre više od 10-20 ili čak i 30 godina. Nisam u mogućnosti danas da puštam i proveravam ploče (jer me čeka barem 3000 mojih ploča koje nisam preslušao). Isto važi i za ostale nosače zvuka. Sve slike ploča i drugih nosača zvuka su autentične, a procene očuvanosti date na osnovu 45-godišnjeg iskustva, pa se u njih možete sasvim pouzdati.

OCENE PLOČA: SVAKA PLOČA, KASETA, CD... - IMAJU OCENU OČUVANOSTI, u koje se možete pouzdati. Ocenjujem posebno nosač zvuka (ploča, kaseta, CD...), kao i omot, pa i `dodatne elemente` ako ih ima (inner, poster...). Ocene idu kao u osnovnoj školi, od NEW (5+, neslušana) i MINT (5, perfektna), što je najbolja, do POOR (1), što je najgora ocena. Kod ploča važi ono `koliko para toliko muzike`; tj. cena zavisi od očuvanosti. Ploče koje imaju ocenu VG- (4-) i nižu, kupujete na svoju odgovornost i rizik, i tu ne uvažavam reklamacije. Znači, sve ploče sa ocenama VG- (4-), G+ (3+), G (3), G- (3-), F+ (2+), F (2), F- (2-), P+ (1+) i P (1), imaju određena, manja ili veća oštećenja koja se reflektuju na reprodukciju zvuka. Ploče sa ocenama F i P, su (gotovo) neupotrebljive, one sa G- (3) i G (3) su loše, a one G+ (3+) i VG- (4-) - mogu biti i sasvim ok, ali mogu i da preskaču, pa i zapucavaju, ali se svakako mogu slušati. Za kupljene ploče sa ocenama VG (4) i više (VG+, NM, M), uvažavam sve reklamacije, ako se eventualno desi neka omaška u proceni, što se veoma, veoma retko dešava. Ukoliko vam nešto nije jasno oko ocena, pitajte PRE KUPOVINE, kasnije reklamacije ne uvažavam. Koristim modifikovani `Goldmine standard`, gde je ubačeno nekoliko ocena: NEW (5+), za novu ploču, VG- (4-), G- (3-), F+ (2+), F- (2-), P+ (1+), čime je spektar ocena postao daleko širi, sa čak 14 stepeni očuvanosti.

NE MOŽETE KOD MENE PRESLUŠAVATI PLOČE, osim izuzetno, ali baš izuzetno i to za ploče čija pojedinačna cena prelazi 200 EUR.

Ne donosim ploče na `razgledanje` da bi odlučili da li želite da ih kupite. Ukoliko želite da vidite uživo kako neka ploča izgleda, to se može organizovati prilikom kupovine nekih drugih proizvoda iz moje ponude, kada vam mogu doneti da pogledate i neke druge artikle, da se uverite da su u stanju i boljem od opisanog.

Za gramofonske ploče koje su skupe, prefeririram ličnu isporuku, kako se ploča ne bi oštetila prilikom transporta. Jednostavno, koliko god da je `ušuškana` u karton, uvek su moguće `povrede` (mada mi se to nije desilo vež makar 10 godina), pa se potrudite da je nekako lično preuzmete kod mene, u centru Beograda. Ili ako se opredelite za slanje poštom, preuzimate i pomenuti rizik, uz naravno sve moje angažovanje oko najboljeg mogućeg pakovanja.

Iako je prošlo 20 godina kako sam odlučio da je vreme da Rock Express i Metal Express prestanu da izlaze, i danas me nekadašnji čitaoci često mole da pokrenem neke nove rock novine. Za sada uspešno odolevam tim izazovima (prebacio sam fokus mog delovanja na objavljivanje knjiga o Slobodnom Zidarstvu), ali sam odlučio da ih makar malo obradujem specifičnim kraćim kritikama/recenzijama ploča iz moje lične kolekcije. Zbog smeštajnih problema (čitaj: zatrpao sam stan pločama, CD-ima... i knjigama) odlučio sam da ih polako rasprodajem. Biće tu istinskih rariteta koje sam dobijao od bendova, izdavačkih kuća... – što mi je omogućavala pozicija novinara, urednika časopisa i izdavačke kuće Rock Express Records. Uživajte u čitanju... i javite se ako vas neka od ploča iz ponude zanima.
rokerski pozdrav, Branko Rogošić, ex-glodur Rock Expressa

p.s. Ako ima još onih koji nisu shvatili, čemu ovoliko dugački opisi ploča na Kupindu, da razotkrijem misteriju: ovo su delovi knjige koju pišem, i koju ću objaviti čim bude gotova: `MALE PRIČE O VELIKIM PLOČAMA: vodič za diskofile i kolekcionare kroz muziku SFRJ` (radni naslov). Znači, nemojte ih kopirati, kao opise za svoje ponude ploča, već napišite neke svoje priče.

Svi opisi u mojim oglasima su autorska dela i zaštićena su Zakonom o autorskim i srodnim pravima i drugom pravnom regulativom (copyright by Branko Rogošić), i ne mogu se koristiti bez moje pismene dozvole.


Predmet: 68170973
format: LP
artist: LIDIJA PERCAN (Croatia, Yugoslavia)
title: Bez tebe
release date: 1984
label, Cat. No: Jugoton, LSY 61899
style: pop

Ovo je 9. po redu album u plodnom opusu lepe Istrijanke.

A1 Što Da Radim Kad Te Nema 3:17
A2 Jesenje Kiše 3:30
A3 Bez Tebe 3:26
A4 Ne Trebaš Mi Ništa Dati 3:35
A5 Probudi Se 3:54
B1 Ne Reci Mi Ništa 3:48
B2 Pjesma Rodnom Kraju 3:47
B3 Šumi, Šumi More 3:07
B4 Ovaj Dan Je Naš 3:15
B5 Moj Put 3:12

=====================================================================
U prodajnom delu svoje kolekcije imam sledeće ploče LIDIJE PERCAN:

I - LIDIJA PERCAN: kompletna vinilna LP diskografija (uključujući i intervju ploče):

1) LP LIDIJA PERCAN - `Žena i more` (1975, Jugoton)

2) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta` (1976, Jugoton)

3) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta II` (1977, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/62777261_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-II-1977-1-pressing
https://www.kupindo.com/Ploce/62777265_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-D-Una-Volta-II-1977-MINT

4) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta III` (1980, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/77480569_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-III-1980-PERFEKTNA
https://www.kupindo.com/Ploce/62490797_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-D-Una-Volta-III-1980-MINT
https://www.kupindo.com/Ploce/68170777_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-D-Una-Volta-III-1980-NM

5) LIDIJA PERCAN - `Lidija Percan` (1981, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/68170889_LP-LIDIJA-PERCAN-Lidija-Percan-1981-ODLICNA

6) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta 4` (1981, Jugoton)

7) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta V` (1982, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/77480589_LP-LIDIJA-PERCAN-Canzoni-D-Una-Volta-V-1982-MINT

8) LP LIDIJA PERCAN - `Bez tebe` (1984, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/68170973_LP-LIDIJA-PERCAN-Bez-tebe-1984-ODLICNA

9) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta 6` (1984, Jugoton)

10) interview 2LP LIDIJA PERCAN / DUBRAVKA JUSIĆ - `Jugoton Express` (1984, Jugoton) JEX-007/008
https://www.kupindo.com/Ploce/77472289_intervju-LP-LIDIJA-PERCAN-DUBRAVKA-JUSIC-JEX-1984

11) interview 2LP VESNA POPOVIĆ / LIDIJA PERCAN - `Jugoton Express` (1984, Jugoton) JEX-035/036

12) LP LIDIJA PERCAN - `Canzoni D` Una Volta 7` (1987, Jugoton)

13) interview 2LP LIDIJA PERCAN / KLAPA `BONACA` - `Jugoton Express` (1987, Jugoton) JEX-0143/0144
https://www.kupindo.com/Ploce/77472329_intervju-2LP-LIDIJA-PERCAN-KLAPA-BONACA-JEX-1987

14) LP LIDIJA PERCAN - `Viva le Donne` (1988, Jugoton)

_____________________________________________________________________
II - LIDIJA PERCAN: selektivna vinilna SP i EP diskografija: (uskoro i cela)

1) EP LIDIJA PERCAN - `Mamma Mia Dammi Cento Lire` (1968, Jugoton)
https://www.kupindo.com/Ploce/69084157_EP-LIDIJA-PERCAN-Pula-vas-ceka-1968-VG-
68170973 LP LIDIJA PERCAN - Bez tebe (1984) ODLIČNA

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.