pregleda

VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA-2007/13-S.DEVIĆ -/K-217/


Cena:
330 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Čurug,
Žabalj
Prodavac

gostezo (1965)

PREMIUM član
Član je postao Premium jer:
- ima 100 jedinstvenih pozitivnih ocena od kupaca,
- tokom perioda od 6 meseci uplati minimum 20.000 dinara na svoj Limundo račun.

Pozitivne: 2887

Negativne: 0

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: 978-953-99889-1-1
Autor: Domaći
Jezik: Ostalo
Oblast: REGIONALNI OPERATIVNI PROGRAN

Županijska razvojna strategija-VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUOANIJA-REGIONALNI OPERATIVNI PROGRAM-SAŠA DEVIĆ-TIRAŽ-500.,TVRD POVEZ,VUKOVAR-2007.g.,122-STRANE,21,5 * 30,5 cm.

Strategija razvoja Vukovarsko-srijemske županije 2011.−2013. predstavlja konzistentan strateški okvir za razvoj županije s utvrđenim strateškim ciljevima, prioritetima, mjerama. Izrađena je u skladu s Pravilnikom o obveznom sadržaju, metodologiji izrade i načinu vrednovanja županijskih razvojnih strategija koji je donijelo Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Republike Hrvatske. Izradom strategije želi se pridonijeti uspješnijem i učinkovitijem upravljanju razvojem Vukovarsko-srijemske županije.

Ciljevi, prioriteti i mjere u skladu su s prioritetima razvoja statističke regije Panonske Hrvatska, kojoj pripada Vukovarsko-srijemska županija, te Nacionalnim strateškim referentnim okvirom Republike Hrvatske i ujednačeni s razvojnim prioritetima navedenim u Strategiji regionalnog razvoja Republike Hrvatske. Važno je istaknuti da je pri izradi ovog dokumenta primijenjen partnerski pristup što znači da su predstavnici pojedinih društvenih skupina kao što su civilno društvo, privatni i javni sektor dobili priliku da aktivno sudjeluju u njegovom stvaranju. Stoga se može reći da strategije sadržava stavove svih ključnih interesnih skupina na području županije.

Proces izrade Razvojne strategije Vukovarsko-srijemske županije obuhvaćao je izradu osnovne i SWOT analiza, definiranje vizije razvoja, strateških ciljeva, razvojnih prioriteta i mjera te provedbenog okvira. Osim navedenog, dokument sadrži i niz priloga koji upotpunjavaju glavni tekst strategije, pri čemu treba posebno istaknuti razradu razvojnih mjera. Provedbeni okvir sadrži opis institucija uključenih u provedbu te okvirna sredstva potrebna za provedbu. Komunikacijska strategija, koja je sastavni dio strategije, ima za cilj približiti viziju, misiju, ciljeve i prioritete definirane strategijom identificiranim ciljnim skupinama.

Pri izradi Strategije primjenjen je partnerski pristup koji je omogućio širem krugu društvenih dionika da aktivno sudjeluje u osmišljavanju županijske razvojne vizije, strateških ciljeva, prioriteta i mjera za razdoblje do 2013. godine. Vukovarsko-srijemska županija je imenovala i članove Partnerskog vijeća koji su svojim komentarima doprinijeli konačnoj kvaliteti teksta. Sve rasprave bile su maksimalno otvorene i konstruktivne, članstvo radne skupine, razvojnih timova i parterskog vijeća odabrano je na način da se osiguraju zainteresirani i aktivni sudionici procesa izrade ŽRS VSŽ te da svi dionici razvoja VSŽ imaju mogućnost sudjelovanja u definiranju razvoja županije u iduće tri godine.

Članovi Radne skupine, razvojnih timova kao i županijskog partnerskog vijeća pobrojani su u prilogu 5. ŽRS VSŽ, a pokazuju da je kroz ta tijela u proces izrade ŽRS VSŽ aktivno bilo uključeno više od 130 stručnjaka
- See more at:

isključivo slanje pošiljka preporuka-nikako običnom poštom -NEŠALJEM POUZEĆEM-samo ako postignemo dogovor
BANCA INTESA-DINARSKI RAČUN: 160-5600100632689-89
/moguće i preko post-neta. ŠALJEM ZA INOSTRANSTVO**SLANJE INOSTRANSTVO ISLJUČIVO SAMO DOGOVOR PRE KUPOVINE-preko Pay Pala-plaćanje---** SENDING ABROAD ONLY ONLY DEAL PRE-PURCHASE-payment via Paypal---PLAĆANJE IZ INOSTRANSVA-PREKO PAY PAL-a ili WSTERNUNION
-OBAVEZNO IME AUKCIONARA NA UPLATI.-PRVOM PORUKOM-OBAVEZNO-JASNO POTVRDITI:
KUPOVINOM PREDMETA- OBAVEZNO POTVRDITI ADRESU I PODATKE PRIMAOCA-TELEFON--1. OPCIJU SLANJA- 2. -OPCIJU PLAĆANJA-PORUKOM NA KUPINDU- NESNOSIM ODGOVORNOST AKO SE NEPOTVRDI I POŠALJEM KAKO JE U PODATCIMA ČLANA SA KUPINDA.
Troškove slanja snosi kupac koji bira i način slanja-isključivo preporukom.
--- NEŠALJEM PREDMETE U INOSTRANSTVO - ISLJKUČIVO ŠALJEM SAMO AKO POSTIGNEMO PREDHODAN DOGOVOR PRE KUPOVINE/.plaćanje preko pay pal,...dogovor

NEŠALJEM POUZEĆEM. ISKLJUČIVO preporučena pošta,POSTEXPRESS,PAKET,VREDNOSNO PISMO-ZAVISNO OD VREDNOSTI ROBE -lično o trošku kupca.Plaćanje pre slanja plus troškovi dostave a delom i pakovanja-SNOSI KUPAAC-I za veće iznose elektronsko praćenje paketa(PREKO 1000.DIN),za vrednosti-vrednosna pošiljka-(OBAVEZNO -ELEKTRONSKO PRAĆENJE POŠILJKE)-objedinjene pošiljke smanjuju troškove-dogovor moguć
- NOVČANICE ŠALJEM ISKLJUČIVO VREDNOSNIM PISMOM obavezno ime i prezime kupca-na uplati. Prilikom kupovine porukom potvrditi lične podatke i adresu sa kontakt telefonom.
POSTAVLJAJTE PITANJA TIPA-želim, tražim, da li imaš da postaviš na kupindo prodaju okvirna cena -bez ličnih podataka i telefona-poruke korisničkim imenom....
SVE ODGOVORNOSTI PRI SLANJU po poštanskim i kurirskim službama,što se tiče isporuke-oštećenje,gubljenje pošiljke i netačno dati podatci na kupindo portalu ili potvrdnom porukom za slanjepaketa KUPINDO PORUKOM na određenu adresu primaoca snosi kupac. VELIKI IZNOSI-VREDNOSNA POŠILJKA.
*** BEX KURIRSKA SLUŽBA NUDI POVOLJNE USLUGE KUPCIMA SA KUPINDA

Predmet: 19060697