pregleda

PROMENA VLASNIČKE STRUKTURE (Les Nemeti)


1.320 din
Cena:
1.056 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Rok isporuke: 5
Prodavac Pravno lice

Clio (210)

Pozitivne: 259

Negativne: 1

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

ISBN: 978-86-7102-423-5
Jezik: Srpski

o knjizi
(Planiranje povlačenja iz poslovanja kompanije)
Les Nemeti je sažeo decenije iskustva u ovoj veoma čitljivoj knjizi, namenjenoj da pruži pomoć vlasnicima kompanija da isplaniraju svoje povlačenje iz poslovanja i sprovedu taj proces.
Proces prodaje i kupovine kompanije Nemeti je sagledao iz perspektive kupca, prodavca, finansijskog savetnika, pravnog savetnika i bankara.

o autoru
U svojoj dvadesetpetogodišnjoj karijeri, Les Nemeti je učestvovao u prodaji nekoliko stotina velikih i malih kompanija u četrdesetak zemalja. Osnivač i glavni izvršni direktor Euro-Phoenix Financial Advisors Ltd, vodeće kompanije za korporativne finansije na tržištima u razvoju koja je specijalizovana za pomoć vlasnicima kompanija srednje veličine pri prodaji.Nemeti je nakon studija radio za veliku kanadsku advokatsku kuću, McMillan Binch i kanadsku investicionu banku McLeod Young Weir (danas Scotia McLeod). Sarađivao je sa Svetskom bankom u Vašingtonu, pomažući vladama u dvadesettri države da privatizuju kompanije i privuku investicije. Trenutno živi u Budimpešti, često drži predavanja, a predavao je na univerzitetima od Džordžtauna (Georgetown University) do Centralnog evropskog univerziteta (Central European University), uglavnom na temu pregovora. Bio je predsednik Američke privredne komore u Budimpešti.

Lično preuzimanje u Beogradu, u centru grada, svakog radnog dana od 9 do 17 časova, subotom od 9 do 14 časova.


Predmet: 11684553