pregleda

Lot PC zvucnika skroz povoljno


Cena:
600 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Beograd-Kumodraž,
Beograd-Voždovac
Prodavac

nobady (398)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 534

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



EAN/UPC: Ostalo
Sistem: 2.0
Povezivanje: Jack
Proizvođač: razni
Napajanje: Strujno

Sve sa slika za jednu cenu. Cirka 6 pari ispravnih zvucnika , 4 na struju a dva para - oni crne boje idu na USB. Na kraju dobiju se jos 2 pride TEAC za koga nemam napajanje i jedan crni koji zuji u radu, moguce lako resiv problem za nekog elektronicara. Nema slanja , licno se preuzimaju kod mene u Kumodraszu, srecno.

PO DOGOVORU KUPINDO PORUKAMA, u skladu sa propisima.Svaki dogovor je uvek moguc ako mislite da je suvise jeftino ja cu rado podici cenu, ziveli. I ne zaboravite NEMA SLANJA , samo licno.

Predmet: 77167089
Sve sa slika za jednu cenu. Cirka 6 pari ispravnih zvucnika , 4 na struju a dva para - oni crne boje idu na USB. Na kraju dobiju se jos 2 pride TEAC za koga nemam napajanje i jedan crni koji zuji u radu, moguce lako resiv problem za nekog elektronicara. Nema slanja , licno se preuzimaju kod mene u Kumodraszu, srecno. 77167089 Lot PC zvucnika skroz povoljno

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.