pregleda

Harley Benton MM-84A SB Deluxe bas gitara + oprema


Cena:
24.000 din
Stanje: Nekorišćen sa felerom
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

Daki-south (140)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 172

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



Vrsta: Bass gitara

Prodajem Harley Benton MM-84A SB Deluxe Series bas gitaru. Gitara je nova, ali ima nekoliko sitnih oštećenja estetske prirode sa zadnje strane, koja ne utiču na funkcionalnost. Osim toga, podešena je da radi u pasivnom režimu, bez potrebe za baterijom. Bas je setup-ovan na nisku akciju. Uz bas gitaru idu torba i 5 trzalica.

- Ukoliko ste zainteresovani za određeni predmet, pošaljite mi poruku pre kupovine, a ja ću Vam odgovoriti u najkraćem roku.
- Ako su naznačene još neke opcije osim ličnog preuzimanja, robu šaljem putem navedenih kurirskih službi, posle uplate Post Net-om.
- U slučaju kupovine očekujem da se kupac javi, a predviđeni rokovi za kontakt i preuzimanje robe budu ispoštovani.

Predmet: 74279421
Prodajem Harley Benton MM-84A SB Deluxe Series bas gitaru. Gitara je nova, ali ima nekoliko sitnih oštećenja estetske prirode sa zadnje strane, koja ne utiču na funkcionalnost. Osim toga, podešena je da radi u pasivnom režimu, bez potrebe za baterijom. Bas je setup-ovan na nisku akciju. Uz bas gitaru idu torba i 5 trzalica. 74279421 Harley Benton MM-84A SB Deluxe bas gitara + oprema

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.