pregleda

Livena roštilj ploča dvostrana


Cena:
3.180 din
Želi ovaj predmet: 6
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Prodavac Pravno lice

Gasiks_prodavnica (284)

93,33% pozitivnih ocena

Pozitivne: 433

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvođač: Ostalo
Tip: Roštilj (gril)

Dvostrana roštilj ploča poseduje jednu stranu koja je idealna za grilovanje svih vrsta povrća i mesa. Druga, ravna strana je pogodna za spremanje mesa, jaja, palačinki itd. Ploča se može koristiti i za serviranje pripremljene hrane. Livena roštilj ploča će hranu dugo održavati toplom. Ploča se može koristiti na šporetu, rešou, kao i u prirodi na direktnoj vatri. Roštilj ploča je laka za održavanje. Posle svake upotrebe, kada se osuši, nauljiti je. Karakteristike: – Dimenzije ploče: 42,5 x 23 cm – Težina: 3,3 kg -Šifra proizvoda:759 * U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. ** Sve cene su sa PDV-om.


Predmet: 68786713
Dvostrana roštilj ploča poseduje jednu stranu koja je idealna za grilovanje svih vrsta povrća i mesa. Druga, ravna strana je pogodna za spremanje mesa, jaja, palačinki itd. Ploča se može koristiti i za serviranje pripremljene hrane. Livena roštilj ploča će hranu dugo održavati toplom. Ploča se može koristiti na šporetu, rešou, kao i u prirodi na direktnoj vatri. Roštilj ploča je laka za održavanje. Posle svake upotrebe, kada se osuši, nauljiti je. Karakteristike: – Dimenzije ploče: 42,5 x 23 cm – Težina: 3,3 kg -Šifra proizvoda:759 * U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. ** Sve cene su sa PDV-om. 68786713 Livena roštilj ploča dvostrana

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.