pregleda

DEWALT DC234 36 volti Li-Ion + baterija


Stara cena

9.600

din
-20%
Cena:
7.680 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Neispravno
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Ub,
Ub
Prodavac

G.M (6586)

99,62% pozitivnih ocena

Pozitivne: 10839

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: DeWald

Polovan DEWALT DC234 od 36 volti Li-Ion + baterija.Stanje kao sa slika.Baterija nema struje ,nemam punjac za nju.Kad se zakaci na drugu bateriju od 20 volti ,tad radi(videti sliku) ,vrti moze se promeniti smer ,ukljuciti cekic ili cekic sa burgijanjem ili samo burgijanje.Bez futera.Posto ga nisam licno koristio na njega ne dajem garanciju i reklamaciju.Kod licnog preuzimanja moze proba ako imate bateriju za njega.

Uplata pa slanje.Moguce slanje pouzecem clanovima bez negativnih ocena i minimum 30 pozitivnih po mojoj proceni.Ne saljem u inostranstvo.Moguce licno preuzimanje.Postarinu placa kupac. Ne odgovaram za zagubljenje i stetu nanetu u transportu.Trudim se da predmet sto bolje zapakujem.Zamolio bih kupce koji uplacuju na moj racun u banci da naznace ko je uplatio novac.Moguce placanje postnetom.Kontakt sa kupcima iskljucivo putem Limundo/Kupindo porukama.Pogledajte i moje ostale aukcije http://www.kupindo.com/Clan/G.M/SpisakPredmeta.U slucaju opravdane reklamacije vi placate postarinu.Ne prihvatam reklamacije tipa: ja se ne razumem u to ,rekli mi u servisu da moze i slicno.

Predmet: 65668381
Polovan DEWALT DC234 od 36 volti Li-Ion + baterija.Stanje kao sa slika.Baterija nema struje ,nemam punjac za nju.Kad se zakaci na drugu bateriju od 20 volti ,tad radi(videti sliku) ,vrti moze se promeniti smer ,ukljuciti cekic ili cekic sa burgijanjem ili samo burgijanje.Bez futera.Posto ga nisam licno koristio na njega ne dajem garanciju i reklamaciju.Kod licnog preuzimanja moze proba ako imate bateriju za njega. 65668381 DEWALT DC234  36 volti Li-Ion + baterija

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.