pregleda

ENDŽELA GER, VEŠTINA CRTANJA I SLIKANJA


Cena:
2.000 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Požarevac,
Požarevac
Prodavac

ENIELEJ (365)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 487

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: 2007
ISBN: ostalo
Oblast: Slikarstvo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Veština crtanja i slikanja» je knjiga sa podnaslovom «Postupni uvod u crtanje i slikanje akvarela i uljano slikarstvo». A kažu znalci, likovnost ima izuzetno korisnu psihološku dimenziju koja, istini za volju, ponekad biva nesvesna. Međutim, najvažnije je da crtanje ponekad čoveku podiže individualnu svest, pomažući mu da svet oko sebe sagleda novim ispitivačkim okom. Crtanje, koje naravno može biti i hobi obogaćuje ljudski život bez obzira na širu procenu vrednosti rada, odnosno dela. U ovoj knjizi data su uglavnom glavna saznanja o tehnikama i postupcima.

Troškove poštarine snosi kupac.
Šaljem nakon uplate na tekući račun zbog nepreuzimanja posiljki.
Ako kupovinu izvrsite uplatom na moj racun u Raiffeisen banci, nema nikakve provizije.
Ne šaljem u inostanstvo.

Predmet: 72948661
Veština crtanja i slikanja» je knjiga sa podnaslovom «Postupni uvod u crtanje i slikanje akvarela i uljano slikarstvo». A kažu znalci, likovnost ima izuzetno korisnu psihološku dimenziju koja, istini za volju, ponekad biva nesvesna. Međutim, najvažnije je da crtanje ponekad čoveku podiže individualnu svest, pomažući mu da svet oko sebe sagleda novim ispitivačkim okom. Crtanje, koje naravno može biti i hobi obogaćuje ljudski život bez obzira na širu procenu vrednosti rada, odnosno dela. U ovoj knjizi data su uglavnom glavna saznanja o tehnikama i postupcima. 72948661 ENDŽELA GER, VEŠTINA CRTANJA I SLIKANJA

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.