pregleda

Istorija umetnosti, H.V.Janson, Entoni F. Janson


Cena:
10.350 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
City Express
Pošta
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

lavirint16 (258)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 298

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 2016
Oblast: Istorija umetnosti
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Istorija umetnosti H. V. Jansona već više od četrdeset godina predstavlja nezaobilaznu literaturu za sve one koje interesuje umetnost. Grupa vrhunskih stručnjaka priredila je novo izdanje dopunivši klasično Jansonovo delo. Knjiga je podeljena u trideset poglavlja koja hronološki obrađuju umetnost, od preistorijske do moderne.Novo izdanje Istorije umetnostije prepravljeno i dopunjeno oslanjajući se na tradiciju i tekstove originalnog Jansonovog dela. Grupa naučnika, eksperata za različita poglavlja umetnosti nastavila je sa iznošenjem karakteristika umetničkih dela, analizom perioda, pravaca i doprinosa umetnika. Dodata su posebna poglavlja o renesansi u severnoj Evropi i Italiji, baroknoj umetnosti i ključnim aspektima vezanim za moderno doba.Janosonova istorija umetnosti bila je i ostaje nezaobilazna knjiga za sve koje interesuje umetnost.

Uplata na racun komercijalne banke broj 205900101021954940.

Licno preuzimanje na adresi koja je navedena na kupindu.

Sve knjige su uglavnom nove i imamo vise komada na lageru. Ukoliko zelite da narucite neku knjigu koju nemamo u ponudi, mozete nas kontaktirati. Knjige su povoljnije nego u knjizarama.
Distribuiramo knjige i drugih izdavača u Srbiji.
Troškove poštarine snosi kupac.
Za više kupljenih knjiga smanjuju se troškovi poštarine.
Za sve narudžbine preko 3000 dinara snosimo troškove poštarine za slanje paketa redovnom poštom UKOLIKO SE UPLATA IZVRSI PREKO RACUNA U BANCI pre slanja ili besplatno dostavljamo na teritoriji grada Beograda.
Od kupca očekujem da se javi nakon obavljene kupovine radi dogovora oko plaćanja i preuzimanja. Rok za kontakt i obavljanje kupoprodaje je 3 radna dana.

Ukoliko dodje do nesporazuma, potrudicemo se da isti ispravimo. Negativnu ocenu imamo zbog kupca koji je izabrao knjigu koju nije zeleo, a onda rekao da je knjiga ostecena. Na predlog da zamenimo knjigu ili vratimo novac, odgovorio je negativnom ocenom. Zar je moguce da to nekome znaci vise nego da razresimo problem ako je do njega doslo...

Predmet: 36801135
Istorija umetnosti H. V. Jansona već više od četrdeset godina predstavlja nezaobilaznu literaturu za sve one koje interesuje umetnost. Grupa vrhunskih stručnjaka priredila je novo izdanje dopunivši klasično Jansonovo delo. Knjiga je podeljena u trideset poglavlja koja hronološki obrađuju umetnost, od preistorijske do moderne.Novo izdanje Istorije umetnostije prepravljeno i dopunjeno oslanjajući se na tradiciju i tekstove originalnog Jansonovog dela. Grupa naučnika, eksperata za različita poglavlja umetnosti nastavila je sa iznošenjem karakteristika umetničkih dela, analizom perioda, pravaca i doprinosa umetnika. Dodata su posebna poglavlja o renesansi u severnoj Evropi i Italiji, baroknoj umetnosti i ključnim aspektima vezanim za moderno doba.Janosonova istorija umetnosti bila je i ostaje nezaobilazna knjiga za sve koje interesuje umetnost. 36801135 Istorija umetnosti, H.V.Janson, Entoni F. Janson

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.