pregleda besplatna dostava

David Jones Torba


Cena:
1.000 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: CC paket (Pošta)
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

helgargh (19)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 30

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Siva
Proizvođač: David Jones
Nošenje: Kombinovano
Materijal: PVC
Vrsta: Torba
Tip: Ženski

Prelepa, elegantna i funkcionalna David Jones torba od veštačke kože, skoro nekorišćena. Samo šnala na prednjem džepu ne može potpuno da se zatvori jer je malo iskrivljena (vidi se na slici), inače svi ostali rajsferšlusi rade. Veoma praktična i prostrana, sa puno prostora za sortiranje, prednjim i zadnjim džepićem, odeljkom za mobilni i druge sitnice (ključeve, novčanik), i centralnim odeljkom za važne dokumente. Ovakve tašne koštaju i preko 4000 dinara u prodavnici. Komotno može da primi fascikle i dokumente A4 formata, tako da je odlična i za fakultet i posao. Ozbiljnost spoljašnjosti je izbalansirana veselom postavom u unutrašnjosti torbe. S obzirom da je David Jones proizvođač, ova torba će vas služiti više godina čak i uz ozbiljno korišćenje.

Plaćanje na tekući račun pre slanja. Šaljem samo na području Srbije. Za sva pitanje i detalje, molim Vas, pišite mi na Kupindo nalog.

Predmet: 75133669
Prelepa, elegantna i funkcionalna David Jones torba od veštačke kože, skoro nekorišćena. Samo šnala na prednjem džepu ne može potpuno da se zatvori jer je malo iskrivljena (vidi se na slici), inače svi ostali rajsferšlusi rade. Veoma praktična i prostrana, sa puno prostora za sortiranje, prednjim i zadnjim džepićem, odeljkom za mobilni i druge sitnice (ključeve, novčanik), i centralnim odeljkom za važne dokumente. Ovakve tašne koštaju i preko 4000 dinara u prodavnici. Komotno može da primi fascikle i dokumente A4 formata, tako da je odlična i za fakultet i posao. Ozbiljnost spoljašnjosti je izbalansirana veselom postavom u unutrašnjosti torbe. S obzirom da je David Jones proizvođač, ova torba će vas služiti više godina čak i uz ozbiljno korišćenje. 75133669 David Jones Torba

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.