pregleda

TORBA ZA PLAZU PISI BRISI SLJOKICE 47x37x15


Cena:
890 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

Olja_Prodanovic (418)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 605

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Crna
Materijal: Ostalo
Proizvođač: Ostalo
Nošenje: Kombinovano
Vrsta: Torba
Tip: Ženski

Torba za plazu(a moze i ovako da se nosi) crne boje a prednja strana je potpuno prekrivena pisi brisi sljokicama-zlatnim a kad prevucete na drugu stranu bele su.Duzina torbe je 47cm visina 37cm i dno 15cm sto su odlicne dimenzije za sve potrebno.Torba je kao nova potpuno.Medju mojim predmetima mozete naci mnogo kvalitetnih stvari po jako povoljnim cenama,pogledajte!

`TERRANOVA` ttexas suknja odlicnog kroja duzine do kolena(malo iznad),pozadi ima slic i rajsfelsus zakopcavanje,napred sa strane dzepici...Poluobim u struku je 42cm,u kuku 48cm i duzina 50cm.Medju mojim predmetima mozete naci veliki izbor texas suknji i drugih potpuno ocuvanih i skroz novih po povoljnim cenama,pogledajte ako ste zainteresovani!

Predmet: 74967601
Torba za plazu(a moze i ovako da se nosi) crne boje a prednja strana je potpuno prekrivena pisi brisi sljokicama-zlatnim a kad prevucete na drugu stranu bele su.Duzina torbe je 47cm visina 37cm i dno 15cm sto su odlicne dimenzije za sve potrebno.Torba je kao nova potpuno.Medju mojim predmetima mozete naci mnogo kvalitetnih stvari po jako povoljnim cenama,pogledajte! 74967601 TORBA ZA PLAZU PISI BRISI SLJOKICE 47x37x15

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.