pregleda

Ženska torbica Carpisa


Cena:
750 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Crna
Proizvođač: Carpisa
Nošenje: Kombinovano
Materijal: PVC
Vrsta: Torbica
Tip: Ženski

Ženska torbica poznatog brenda Carpisa odlično je očuvana bez ikakvih znakova oštećenja. Samo ovaj mali deo napred što služi da se ovaj učkur skupi i raširi nije original,, tu može i nešto metalno, ali i ovo služi svrsi. Boja je crna, kao lakovano, imitacija krokodilske kože. Unutra ima dva džepa, a lanac je umesto kaiša. Može da se nosi na ramenu i u ruci ili preko ruke. Dimenzije su širina dole 21cm visina 18,5cm. Lanac 44cm.


Predmet: 74541645
Ženska torbica poznatog brenda Carpisa odlično je očuvana bez ikakvih znakova oštećenja. Samo ovaj mali deo napred što služi da se ovaj učkur skupi i raširi nije original,, tu može i nešto metalno, ali i ovo služi svrsi. Boja je crna, kao lakovano, imitacija krokodilske kože. Unutra ima dva džepa, a lanac je umesto kaiša. Može da se nosi na ramenu i u ruci ili preko ruke. Dimenzije su širina dole 21cm visina 18,5cm. Lanac 44cm. 74541645 Ženska torbica Carpisa

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.