pregleda

Siva torba Fascino, Italy


Cena:
1.599 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Zrenjanin,
Zrenjanin
Prodavac

dalina (128)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 172

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Siva
Proizvođač: Fascino,Italy
Nošenje: Kombinovano
Materijal: polyurethan
Vrsta: Torba
Tip: Ženski

Torba srednje velicine, tamno golubije siva od mekanog sitno rebrastog materijala. Elegantna, sa podesivim kaisem, nosi se kombinovano na rame ili u ruci. Na prednjoj strani ima metalni logo. Uz torbu ide i modni detalj - esarpa. Proizvodjac je Fascino, italijanski modni brend. Torba je dosta prostrana. U unutrasnjosti ima jednu srednju pregradu i jednu bocnu, obe sa zipom i jedan veliki zip za zatvaranje torbe. Sa zadnje strane isto ima pregradu na zip. Prednji deo torbe je na preklop sa patentom. Ispod preklopa ima jednu duboku otvorenu pregradu. Kais je podesiv. Dimenzije: Visina 25cm, duzina 29cm, sirina 10cm. Visina kaisa je maksimalno 30cm. Torba je jako malo nosena, kupljena u Milanu.

- Uslovi prodaje naznačeni
- Za sva dodatna obaveštenja u vezi predmeta slobodno pitajte...


Predmet: 73838981
Torba srednje velicine, tamno golubije siva od mekanog sitno rebrastog materijala. Elegantna, sa podesivim kaisem, nosi se kombinovano na rame ili u ruci. Na prednjoj strani ima metalni logo. Uz torbu ide i modni detalj - esarpa. Proizvodjac je Fascino, italijanski modni brend. Torba je dosta prostrana. U unutrasnjosti ima jednu srednju pregradu i jednu bocnu, obe sa zipom i jedan veliki zip za zatvaranje torbe. Sa zadnje strane isto ima pregradu na zip. Prednji deo torbe je na preklop sa patentom. Ispod preklopa ima jednu duboku otvorenu pregradu. Kais je podesiv. Dimenzije: Visina 25cm, duzina 29cm, sirina 10cm. Visina kaisa je maksimalno 30cm. Torba je jako malo nosena, kupljena u Milanu. 73838981 Siva torba Fascino, Italy

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.