pregleda

Teget/siva sportska torbica BILLABONG


Cena:
1.274 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Zrenjanin,
Zrenjanin
Prodavac

dalina (128)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 172

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Plava
Proizvođač: Billabong
Nošenje: Kombinovano
Tip: Muški
Materijal: Polyester
Vrsta: Torbica

Odlicna Billabong sportska torbica sa dva lica (siva i teget). Sa prepoznatljivim stilom Australijskog proizvodjaca koji proizvodi sportsku liniju prvenstveno za skateboarding, surfing i snowboarding. Torbica je sa vise pregrada. Sa sive strane je trodelni preklop, moze otvoriti po duzini i ima jednu prostranu unutrasnju pregradu. Preklop se zatvara na cicak traku. Izmedju sivog i teget dela postoji isto jedna dublja pregrada. Teget deo ima cibzar i dosta je prostrana u unutrasnjosti. Sa prednje strane isto ima pregradu i zatvara se na cicak traku. Ima i veliki metalni otvor gde se kace kljucevi i privesci. Ima veoma interesantan print. U unutrasnjosti je broj proizvodjaca i serijski broj modela. Visina torbice sa podesivim kaisem je oko 70cm, visina same torbice je 20cm, sirina je u donjem delu 10cm, u unutrasnjosti dosta prostrana, sirina preko torbice 20cm. Nosi se kombinovano. Kupljena u inostranstvu. Nikad nije koriscena.

- Uslovi prodaje naznačeni
- Za sva dodatna obaveštenja u vezi predmeta slobodno pitajte...


Predmet: 69583297
Odlicna Billabong sportska torbica sa dva lica (siva i teget). Sa prepoznatljivim stilom Australijskog proizvodjaca koji proizvodi sportsku liniju prvenstveno za skateboarding, surfing i snowboarding. Torbica je sa vise pregrada. Sa sive strane je trodelni preklop, moze otvoriti po duzini i ima jednu prostranu unutrasnju pregradu. Preklop se zatvara na cicak traku. Izmedju sivog i teget dela postoji isto jedna dublja pregrada. Teget deo ima cibzar i dosta je prostrana u unutrasnjosti. Sa prednje strane isto ima pregradu i zatvara se na cicak traku. Ima i veliki metalni otvor gde se kace kljucevi i privesci. Ima veoma interesantan print. U unutrasnjosti je broj proizvodjaca i serijski broj modela. Visina torbice sa podesivim kaisem je oko 70cm, visina same torbice je 20cm, sirina je u donjem delu 10cm, u unutrasnjosti dosta prostrana, sirina preko torbice 20cm. Nosi se kombinovano. Kupljena u inostranstvu. Nikad nije koriscena. 69583297 Teget/siva sportska torbica BILLABONG

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.