pregleda

Pinko Love Organized Clutch Croco torba, original


Cena:
42.500 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Crna
Nošenje: Kombinovano
Materijal: Koža
Proizvođač: Pinko
Vrsta: Torba
Tip: Ženski

Malo nosena atraktivna Pinko Love Organized Clutch Croco torba, original kao i sve moje stvari. Ima dust bag i kutiju. Na raspolaganju sam za slanje dodatnih fotografija zbog limitiranog broja ovde. Ima etiketu, sa placenom cenom, za one koji me sa nestrpljenjem prate. Minimalni zarezi na metalu, rekla bih da niti je vidljivo niti vazno za vizuelni utisak ovakve torbe. Ide uz sve, savrsena. Dimenzija 13x6x18cm.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 69509497
Malo nosena atraktivna Pinko Love Organized Clutch Croco torba, original kao i sve moje stvari. Ima dust bag i kutiju. Na raspolaganju sam za slanje dodatnih fotografija zbog limitiranog broja ovde. Ima etiketu, sa placenom cenom, za one koji me sa nestrpljenjem prate. Minimalni zarezi na metalu, rekla bih da niti je vidljivo niti vazno za vizuelni utisak ovakve torbe. Ide uz sve, savrsena. Dimenzija 13x6x18cm. 69509497 Pinko Love Organized Clutch Croco torba, original

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.