pregleda

Pletena torba I


Cena:
250 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen sa felerom
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Niš-Pantelej,
Niš-Pantelej
Prodavac

smoki72 (1228)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2580

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Ljubičasta
Proizvođač: Alexi Andriotti
Materijal: plastika
Nošenje: Preko ramena
Vrsta: Torba
Tip: Ženski

Pletena torba od najlona. Čini se da nije upotrebljavana, ili je veoma malo što nije ostavilo na njoj tragove upotrebe, sem što se na jednom mestu rašila, vidi se drugoj fotografiji. Rašiven deo je dužine oko 8 cm. Jeftina, kaonova torba za nekoga ko poseduje mogućnost ili ume da sašije ovakvu stvar. U svojoj unutrašnjosti, koja je obložena platnom sa Džepićem ( asve se zatvara rajsfešlusom), ima zašivenu markicu `Alexi Andriotti accessories`, što bi bila firma koja se time bavi u Grčkoj. Dimenzije pletene torbe 8cegera9 je, visina oko 25 cm, širina oko 38 cm, dužina kaišića je oko 23 cm.


Predmet: 69509417
Pletena torba od najlona. Čini se da nije upotrebljavana, ili je veoma malo što nije ostavilo na njoj tragove upotrebe, sem što se na jednom mestu rašila, vidi se drugoj fotografiji. Rašiven deo je dužine oko 8 cm. Jeftina, kaonova torba za nekoga ko poseduje mogućnost ili ume da sašije ovakvu stvar. U svojoj unutrašnjosti, koja je obložena platnom sa Džepićem ( asve se zatvara rajsfešlusom), ima zašivenu markicu `Alexi Andriotti accessories`, što bi bila firma koja se time bavi u Grčkoj. Dimenzije pletene torbe 8cegera9 je, visina oko 25 cm, širina oko 38 cm, dužina kaišića je oko 23 cm. 69509417 Pletena torba I

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.