pregleda

Ženska torbica Parfois


Cena:
750 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Bela
Nošenje: Kombinovano
Proizvođač: PARFOIS
Materijal: PVC
Vrsta: Torbica
Tip: Ženski

Elegantna i moderna zenska torbica brenda Parfois.Torbica je bela sa lancem umesto kaisa ,tako da je nosiva u raznim prilikama.Dimenzije :sirina 32cm,visina 21 cm,dno je dimenzija:30×10cm.Prema vrhu se suzava..Duzina lanca je 120cm,moze da se nisi krace i duze.Torbica ima dve velike pregrade unutra ,u jednoj ima jos i dodatni dzep.kopcanje je na magnet,dva magneta ispod ivog poklopca tzv.torbice.Boja lanca je srebna,tj.beli.Na poklopcu torbice i na donjem orednjem delu imaju ukrasi u vidu nitni,metalnih.


Predmet: 68178629
Elegantna i moderna zenska torbica brenda Parfois.Torbica je bela sa lancem umesto kaisa ,tako da je nosiva u raznim prilikama.Dimenzije :sirina 32cm,visina 21 cm,dno je dimenzija:30×10cm.Prema vrhu se suzava..Duzina lanca je 120cm,moze da se nisi krace i duze.Torbica ima dve velike pregrade unutra ,u jednoj ima jos i dodatni dzep.kopcanje je na magnet,dva magneta ispod ivog poklopca tzv.torbice.Boja lanca je srebna,tj.beli.Na poklopcu torbice i na donjem orednjem delu imaju ukrasi u vidu nitni,metalnih. 68178629 Ženska torbica Parfois

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.