pregleda

Ženska krem tašnica


Stara cena

700

din
-10%
Cena:
630 din
Želi ovaj predmet: 7
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

finska79 (177)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 183

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Bež
Proizvođač: .....
Materijal: Plastika
Nošenje: Preko ramena
Vrsta: Torbica
Tip: Ženski

Simpatična ženska tašnica koja može da se nosi preko ramena, ima podesivi kaiš koji može da se skine po potrebi, i u ruci za metalne ručke koje se podižu i spuštaju. Zakopčava se na rajsfešlus koji je ispravan i unutra ima jedan mali džep na rajsfešlus. Trebalo bi je samo dobro očistiti jer je malo prljava. Ja sam je nosila dva leta i prosto mi više ne treba. Inače u dobrom je stanju nije oštećena ni pocepana spolja izgleda ko nova. Samo je unutra malo prljava od ruku što se inače spolja ne vidi. Lepa tašnica i od veoma izdržljivog materijala koja može još dugo da se nosi.

uplata na tekuci racun pre slanja ili preuzimanja kod Direktne banke kao i Post netom
Postarinu placa kupac ako drugacije nije naznaceno

Predmet: 62426601
Simpatična ženska tašnica koja može da se nosi preko ramena, ima podesivi kaiš koji može da se skine po potrebi, i u ruci za metalne ručke koje se podižu i spuštaju. Zakopčava se na rajsfešlus koji je ispravan i unutra ima jedan mali džep na rajsfešlus. Trebalo bi je samo dobro očistiti jer je malo prljava. Ja sam je nosila dva leta i prosto mi više ne treba. Inače u dobrom je stanju nije oštećena ni pocepana spolja izgleda ko nova. Samo je unutra malo prljava od ruku što se inače spolja ne vidi. Lepa tašnica i od veoma izdržljivog materijala koja može još dugo da se nosi. 62426601 Ženska krem tašnica

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.