pregleda

Parfois crossbody torba


Cena:
1.300 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Plava
Proizvođač: Ostalo
Nošenje: Kombinovano
Vrsta: Torba
Materijal: Veštačka koža
Tip: Ženski

Korišćena Parfois crossbody torba. Model je izuzetno funkcionalan, u unutrašnjosti ima 3 pregrade, od čega 1 sa zipom. Veličina dna je 31x13cm, visina 24cm, drska 110cm. Izrađena je od veštačke kože sa interesantnom teksturom. Torba ima nekoliko tragiva kotišćenja ( cena prilagođrna): na zadnjoj strani ogrebotina cc 0,7cm, prednji donji ćoškovi izgrebani, zadnji minimalno ali se vidi promena boje. Sve je fotografisano, ali molim pre kupovine da se raspitate ukoliko imate dilemu. Lično preuzimanje preferiram za ovaj predmet.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 56891443
Korišćena Parfois crossbody torba. Model je izuzetno funkcionalan, u unutrašnjosti ima 3 pregrade, od čega 1 sa zipom. Veličina dna je 31x13cm, visina 24cm, drska 110cm. Izrađena je od veštačke kože sa interesantnom teksturom. Torba ima nekoliko tragiva kotišćenja ( cena prilagođrna): na zadnjoj strani ogrebotina cc 0,7cm, prednji donji ćoškovi izgrebani, zadnji minimalno ali se vidi promena boje. Sve je fotografisano, ali molim pre kupovine da se raspitate ukoliko imate dilemu. Lično preuzimanje preferiram za ovaj predmet. 56891443 Parfois crossbody torba

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.