pregleda

DUGA HALJINA SA LIKOM DEVOJKE XL


Cena:
1.350 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

Olja_Prodanovic (418)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 605

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 48
Boja: Šarena
Veličina (USA): XL
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Ostalo
Dužina: Maxi

Dugacka haljina sa likom devojke sivih i krem nijansi sa svetlo plavom i zelenom bojom od jako kvalitetnog materijala koji lepo pada i ne guzva se,ne lepi se uz telo,prijatan je,kao pamuk sa elastinom-sa vodenom likrom.Model je vezivanje oko vrata inace pozadi na sredini ledja imate rupicu pa i kroz to mozete zategniti pertlicu da ne budu toliko otvorena,a svakako nisu koliko na slici jer je lutka uska.U poluobimu preko grudi je 52cm,poluobim sirine je 58cm,duzina je 125cm.Medju mojim predmetima mozete naci veliki izbor haljina po povoljnim cenama,pogledajte.

`TERRANOVA` ttexas suknja odlicnog kroja duzine do kolena(malo iznad),pozadi ima slic i rajsfelsus zakopcavanje,napred sa strane dzepici...Poluobim u struku je 42cm,u kuku 48cm i duzina 50cm.Medju mojim predmetima mozete naci veliki izbor texas suknji i drugih potpuno ocuvanih i skroz novih po povoljnim cenama,pogledajte ako ste zainteresovani!

Predmet: 54223663
Dugacka haljina sa likom devojke sivih i krem nijansi sa svetlo plavom i zelenom bojom od jako kvalitetnog materijala koji lepo pada i ne guzva se,ne lepi se uz telo,prijatan je,kao pamuk sa elastinom-sa vodenom likrom.Model je vezivanje oko vrata inace pozadi na sredini ledja imate rupicu pa i kroz to mozete zategniti pertlicu da ne budu toliko otvorena,a svakako nisu koliko na slici jer je lutka uska.U poluobimu preko grudi je 52cm,poluobim sirine je 58cm,duzina je 125cm.Medju mojim predmetima mozete naci veliki izbor haljina po povoljnim cenama,pogledajte. 54223663 DUGA HALJINA SA LIKOM DEVOJKE XL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.