pregleda

AMC izuzetna nova duga suknja


Cena:
3.890 din
Želi ovaj predmet: 7
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 40
Veličina (USA): S
Boja: Šarena
Proizvođač: Ostalo
Dužina: Maxi
Materijal: Viskoza

Nova dugačka suknja, posebna AMC kolekcija - revijski model. Suknja ima visok struk, tačnije ima specifičan deo iznad nivoa struka, sve se vidi na fotografijama. Suknja se zakopčava nazad na rajsfešlus. Kroj je izuzetno neobičan, ima belu tanku podsuknju koja je bočno osnovna suknja koja se vidi, dok u prednjem i zadnjem delu ima crni noseći element. Veličina suknje: struk 38cm, bok (15cm od nivoa struka ) 48,5cm, dužina 96cm. Sastav je viskoza 63%, poliester 37% . Suknja je jedinstvena. Mnogo je lepša uživo i kada se obuče nego na fotografijama.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 25931501
Nova dugačka suknja, posebna AMC kolekcija - revijski model. Suknja ima visok struk, tačnije ima specifičan deo iznad nivoa struka, sve se vidi na fotografijama. Suknja se zakopčava nazad na rajsfešlus. Kroj je izuzetno neobičan, ima belu tanku podsuknju koja je bočno osnovna suknja koja se vidi, dok u prednjem i zadnjem delu ima crni noseći element. Veličina suknje: struk 38cm, bok (15cm od nivoa struka ) 48,5cm, dužina 96cm. Sastav je viskoza 63%, poliester 37% . Suknja je jedinstvena. Mnogo je lepša uživo i kada se obuče nego na fotografijama. 25931501 AMC izuzetna nova duga suknja

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.