pregleda

VICTORY-DEČIJE PATIKE


Cena:
300 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

gkocevic (93)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 111

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 23 cm
Broj: 36
Boja: Šarena
Tip: sportske

Prodajem dečije platnene patike,može I za devojčice I za dečake,dezen je karirano-šaren kao na slici,nemaju pertle nego lastiš,lagane za nazuvanje,broj 36,broj gazišta unutra 23cm ,marka je VICTORY,nošene, mogu da se nose još(malo je peta samo izlizana ali ništa nesmeta mi smo ih prerasli).

Za predmete koji se isporučuju kurirskim službama plaćanje isključivo pre slanja i to uplatom na račun kod BANKA POŠTANSKA-ŠTEDIONICA.
Predmete šaljem Post Express i lično preuzimanje,poštarinu plaćate Vi pri preuzimanju robe.
Za oštećenja nastala u transportu ne snosim odgovornost jer se inače trudim da svaki predmet zapakujem na najbolji mogući način i da moji kupci budu zadovoljni kupljenom robom. Možete pogledati i moje ostale aukcije na kupindu.

Predmet: 41100471
Prodajem dečije platnene patike,može I za devojčice I za dečake,dezen je karirano-šaren kao na slici,nemaju pertle nego lastiš,lagane za nazuvanje,broj 36,broj gazišta unutra 23cm ,marka je VICTORY,nošene, mogu da se nose još(malo je peta samo izlizana ali ništa nesmeta mi smo ih prerasli). 41100471 VICTORY-DEČIJE PATIKE

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.