pregleda

Беба учи: Велика кутија с књигама!


Cena:
1.700 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Књиге за децу најмлађег узраста често садрже и интерактивне елементе, па се могу сматрати и књигом и играчком. Најмлађим читаоцима ова врста интеракције је посебно занимљива, јер се књига на овај начин претвара у играчку, што је веома важно за децу овог узраста. Играјући се интерактивним књигама деца развијају креативност и логичко мишљење. Ова кутија садржи четири сликовнице намењене најмлађим читаоцима. Забављајући се књигама из ове кутије, деца ће открити много новог и занимљивог – од великог камиона до малог пужа, од дугачког крокодила до високог облакодера!

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 58891551
Књиге за децу најмлађег узраста често садрже и интерактивне елементе, па се могу сматрати и књигом и играчком. Најмлађим читаоцима ова врста интеракције је посебно занимљива, јер се књига на овај начин претвара у играчку, што је веома важно за децу овог узраста. Играјући се интерактивним књигама деца развијају креативност и логичко мишљење. Ова кутија садржи четири сликовнице намењене најмлађим читаоцима. Забављајући се књигама из ове кутије, деца ће открити много новог и занимљивог – од великог камиона до малог пужа, од дугачког крокодила до високог облакодера! 58891551 Беба учи: Велика кутија с књигама!

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.