pregleda

Dia de los Muertos figure (2 metra visine)


Cena:
4.500 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Niš-Medijana,
Niš-Medijana
Prodavac

Kulturno dobro: Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

Dia de los Muertos odnosno Dan mrtvih, slavi se u Meksiku početkom novembra meseca. Ovaj praznik okuplja čitave porodice kako bi odale počast preminulim članovima i prijateljima. I obično je u pitanju veselje. Najčešći motiv je La Calavera tj. ljudska lobanja. Ove dve figure su napravljene od stiropora i poliuretanske pene (pur pena) i verovatno su služile kao ukras u nekom ugostiteljskom objektu. Veća je visine 190cm, manja 80cm i jako dobro su očuvane. Imaju par sitnih oštećenja, ali je struktura netaknuta. Dve jako zabavne dekorativne figure, pogodne za tematski kafic ili, jos bolje, tequila bar. Preuzimanje isključivo lično, previše su krhke da bi putovale kurirskim službama.

Predmet je kao na slikama. Za oštećenja prilikom transporta ne odgovaram, ali ću se potruditi da ga upakujem koliko god je to moguće dobro, kako do oštećenja ne bi ni došlo. Pogledajte slike pažljivo, a dodatne informacije o predmetu i sve informacije u vezi sa kupovinom možete dobiti porukom preko Kupinda. Ne šaljem u inostranstvo.
Dogovor oko cene je takođe moguć, sve što treba je da pošaljete poruku.
Troškove dostave snosi kupac.
Lično samo u Nišu.



Predmet: 66483073
Dia de los Muertos odnosno Dan mrtvih, slavi se u Meksiku početkom novembra meseca. Ovaj praznik okuplja čitave porodice kako bi odale počast preminulim članovima i prijateljima. I obično je u pitanju veselje. Najčešći motiv je La Calavera tj. ljudska lobanja. Ove dve figure su napravljene od stiropora i poliuretanske pene (pur pena) i verovatno su služile kao ukras u nekom ugostiteljskom objektu. Veća je visine 190cm, manja 80cm i jako dobro su očuvane. Imaju par sitnih oštećenja, ali je struktura netaknuta. Dve jako zabavne dekorativne figure, pogodne za tematski kafic ili, jos bolje, tequila bar. Preuzimanje isključivo lično, previše su krhke da bi putovale kurirskim službama. 66483073 Dia de los Muertos figure (2 metra visine)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.