pregleda

NOVE, NOVE Kickers crne sandale


Cena:
8.500 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica
Prodavac

cicka08 (209)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 253

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 24 cm
Broj: 37
Boja: Crna
Proizvođač: Kickers
Materijal: Koža
Tip: Otvorene
Vrsta gazišta: Platforma

Narucene sa Amazona. Bila sam luda za njima... Narucila 2 para. Oba para su kostala 170€. Preuzela ih drugarica koja zivi u Luxemburgu. Kada je doputovala za BG, posle par meseci, ocajno uvideh da du mi male (beze prsti). Jos ocajnija ih prodajem. Ko nosi Kickers zna koliko su udobne i trajne. Na njima pise 38, ali su 37.

O predmetu prodaje me mozete uvek pitati putem Kupindo poruka. Ako ne pisu mere - trazite - upisacu, ali naknadne reklamacije da nesto nije odgovarajuce velicine - ne mogu prihvatiti. Dostava je na teret kupca (osim ako u oglasu nije drugacije navedeno). Zbog loseg iskustva za kupce sa negativnim ocenama i nedovoljno pozitivnih - molim Vas prvo uplata na racun. Bilo bi dobro da me o predmetu prodaje najpre pitate putem poruke (jer su neki oglaseni i na drugim sajtovima). Za eventualni problem/ostecenje u transportu ne snosim odgovornost. Licno preuzimanje - u nasem `kraju`. Podaci za uplatu na racun: moj racun je u Komercijalnoj banci - TR: 205900101880399120; Hvala!

Predmet: 75062605
Narucene sa Amazona. Bila sam luda za njima... Narucila 2 para. Oba para su kostala 170€. Preuzela ih drugarica koja zivi u Luxemburgu. Kada je doputovala za BG, posle par meseci, ocajno uvideh da du mi male (beze prsti). Jos ocajnija ih prodajem. Ko nosi Kickers zna koliko su udobne i trajne. Na njima pise 38, ali su 37. 75062605 NOVE, NOVE Kickers crne sandale

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.