pregleda

Kozne bez sandale 40 ortopeta


Cena:
1.250 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Palilula,
Beograd-Palilula
Prodavac

gocika67 (712)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 920

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 26 cm
Broj: 40
Boja: Bež
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Koža
Tip: Otvorene
Vrsta gazišta: Platforma

Kozne bez sandale sa vecom orto petom od 10cm, navlace se klasicno, mogu da se podese na peti.

Kontakt preko limundo poruka Ili sms, ocekujem da date ocenu nakon obavljene kupovine.Uvek pre kupovine posaljite poruku i proverite da li sam prisutna radi slanja da ne bude nesporazuma cesto sam na putu. Šaljem postexpresom ali i običnom pošiljkom onom ko uplati pre slanja za predmet i poštarinu (poštarina oko 200 dinara), nameštaj isključivo na mojoj adresi preuzimate. Kupac placa troskove dostave. Preuzimanje po prethodnom dogovoru na mojoj adresi ili u BIGu u Visnjickoj ako sam u mogućnosti.Ne saljem van granica niti odgovaram za ostecenja prilikom transporta. Trudim se da opis bude što jasniji, dajem mere i slike kakvo jeste stanje. Poštujte moje vreme i ja postujem vase I uživajte u kupovini. Svako dobro želim svima.

Predmet: 72063013
Kozne bez sandale sa vecom orto petom od 10cm, navlace se klasicno, mogu da se podese na peti. 72063013 Kozne bez sandale  40 ortopeta

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.