pregleda

Luckaste ženske sandale na štiklu


Cena:
1.500 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dužina gazišta: 25 cm
Broj: 40
Boja: Šarena
Proizvođač: Lusso
Tip: Otvorene
Vrsta gazišta: Štikla
Materijal: Veštačka koža

Sandale od veštačke kože sa postavom od prirodne koše, šarene vesele boje prave prolećno-letnje. Sandale su na štiklu visine 10 cm (nadam se da sam dobro izmerila nisam baš vešta u tome :) ), broj 40 sa unutrašnjim gazištem od 25cm (takođe se nadam da sam dobro premerila :) ). Sandale su nove, samo probane ali ne odgovara veličina. Uz njih idu i nove zamenske flekice za štiklu.

Lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada kod Futoške pijace. Troškove slanja snosi kupac i za oštećenja u transportu ne odgovaram. Plaćanje pouzećem samo za ozbiljne kupce sa pozitivnim ocenama.

Predmet: 60057047
Sandale od veštačke kože sa postavom od prirodne koše, šarene vesele boje prave prolećno-letnje. Sandale su na štiklu visine 10 cm (nadam se da sam dobro izmerila nisam baš vešta u tome :) ), broj 40 sa unutrašnjim gazištem od 25cm (takođe se nadam da sam dobro premerila :) ). Sandale su nove, samo probane ali ne odgovara veličina. Uz njih idu i nove zamenske flekice za štiklu. 60057047 Luckaste ženske sandale na štiklu

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.