pregleda

Zelene sandale sa kristalima


Cena:
1.990 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 25 cm
Broj: 37
Boja: Zelena
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Koža
Tip: Otvorene
Vrsta gazišta: Platforma

Korišćene zelene sandale, sa 2 kaišića i dekorativnim kristalima u sredini. Sandale imaju platformu, koja je u prednjem delu 2cm, u zadnjem 9,5cm. Broj je 37, dužina gazišta 24,5-25cm. Proizvedene i kupljene u Italiji, u trendu. Izuzetno su udobne i praktične za kombinovanje. Gazište i kaišići su od kože, a platforma je od nekog neobičnog atraktivnog prirodnog materijala koji je ukras za sebe, đon je gumeni. Jednostavne za kombinovanje, idu uz svaku odevnu kombinaciju, na mom profilu ima nekoliko stvari (suknje, košulje, tunike, sakoi) uz koje se savršeno uklapaju.Na gazištu postoje tragovi nošenja dominatno od talka, nisu vidljivi kada se obuju sandale.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 26857381
Korišćene zelene sandale, sa 2 kaišića i dekorativnim kristalima u sredini. Sandale imaju platformu, koja je u prednjem delu 2cm, u zadnjem 9,5cm. Broj je 37, dužina gazišta 24,5-25cm. Proizvedene i kupljene u Italiji, u trendu. Izuzetno su udobne i praktične za kombinovanje. Gazište i kaišići su od kože, a platforma je od nekog neobičnog atraktivnog prirodnog materijala koji je ukras za sebe, đon je gumeni. Jednostavne za kombinovanje, idu uz svaku odevnu kombinaciju, na mom profilu ima nekoliko stvari (suknje, košulje, tunike, sakoi) uz koje se savršeno uklapaju.Na gazištu postoje tragovi nošenja dominatno od talka, nisu vidljivi kada se obuju sandale. 26857381 Zelene sandale sa kristalima

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.