pregleda

S druge strane ljuljaške, Šinići Hoši


Cena:
799 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 2020
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Ko smo mi kada sanjamo? I šta bismo mogli da saznamo o drugim ljudima ako bi nam bila data mogućnost da ušetamo u njihov svet snova? Knjiga za decu S druge strane ljuljaške Šinićija Hošija, jednog od najpoznatijih japanskih pisaca naučne fantastike, ako možda i ne da potpune odgovore, svakako će mladim čitaocima uliti hrabrost da spoznaju, i prihvate, svoj svet mašte i snova.

Knjige šaljem poštom ili lično preuzimanje u Beogradu, uplata na tekući račun pre slanja ili prilikom ličnog preuzimanja.

Predmet: 74741189
Ko smo mi kada sanjamo? I šta bismo mogli da saznamo o drugim ljudima ako bi nam bila data mogućnost da ušetamo u njihov svet snova? Knjiga za decu S druge strane ljuljaške Šinićija Hošija, jednog od najpoznatijih japanskih pisaca naučne fantastike, ako možda i ne da potpune odgovore, svakako će mladim čitaocima uliti hrabrost da spoznaju, i prihvate, svoj svet mašte i snova. 74741189 S druge strane ljuljaške, Šinići Hoši

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.