pregleda

Wittkop air system - sedište za bicikl


Cena:
500 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

KogiT (7)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 7

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Sedište/Cevi

Prodajem Wittkop polovno sedište za bicikl sa air sistemom za naduvavanje. Korišćeno je nekoliko meseci. Ima tragove korišćenja, pogotovo na zadnjoj strani na kojoj je korpa na pak tregeru oštetila gornji sloj skaja i plastiku. Air sistem sa kojim se sedište može napumpati i biti tvrđe (ili ispumpati pa biti mekše) i dalje radi. Sedište se prodaje bez puža. Stanje je kao na slikama. Dužina je oko 28cm sa 17,5cm širine i do 9cm visine. Uz sedište ide i kutija i uputstvo za upotrebu.

Moguće je lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada. Plaćanje pouzećem.

Predmet: 77000173
Prodajem Wittkop polovno sedište za bicikl sa air sistemom za naduvavanje. Korišćeno je nekoliko meseci. Ima tragove korišćenja, pogotovo na zadnjoj strani na kojoj je korpa na pak tregeru oštetila gornji sloj skaja i plastiku. Air sistem sa kojim se sedište može napumpati i biti tvrđe (ili ispumpati pa biti mekše) i dalje radi. Sedište se prodaje bez puža. Stanje je kao na slikama. Dužina je oko 28cm sa 17,5cm širine i do 9cm visine. Uz sedište ide i kutija i uputstvo za upotrebu. 77000173 Wittkop air system - sedište za bicikl

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.