pregleda

Punjac za laptop 20v 6A


Cena:
1.800 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Barajevo,
Beograd-Barajevo
Prodavac

boskom3 (579)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 706

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Ispravan punjac za laptop 20V 6A .Proveren ispravan. Proverite za koji model i a li vam odgovara.

Sve predmete koje prodajem kao ispravne su provereni i ispravni.Predmeti koji su neprovereni naznaceni su kao takvi jer po nekad nemam vremena ili uslova da ih proverim.Sve predmete koje saljem postom saljem na odgovornost kupca.Predmete koji se licno preuzimaju preuzimaju se iskljucivo na mojoj adresi,ne nosim predmete na kucnu adresu ili na dogovorena mesta. Ukoliko se kupac ne javi pet dana nakon kupovine smatram da je odustao i predmet ponovo stavljam u prodaju a kupcu negativna.Kupci ispod 10 pozitivnih i sa negativnim ocenama prvo uplata na racun. Bexom vise necu slati pakete zbog nedolicnog ponasanja kurira i kurirske sluzbe.Za sva pitanja posaljite poruku preko Kupinda. Ukoliko ovi uslovi ne odgovaraju molim clanove da ne kupuju,da kasnije ne dodje do nesporazuma.Hvala.

Predmet: 71478933
Ispravan punjac za laptop 20V 6A .Proveren ispravan. Proverite za koji model i a li vam odgovara. 71478933 Punjac za laptop 20v 6A

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.