pregleda besplatna dostava

Primijenjena psihologija učenja - Ivan Furlan


Cena:
799 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

srele-101 (32)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 32

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 1984
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

Uz poznavanje načina na koje funkcioniše ljudsko pamćenje i učenje i poznavanje tehnika učenja, učenje može biti znatno olakšano, tako da osobe koje uče počnu učiti bez napora i sa radošću se upustiti u učenje. Ova knjiga, čiji je autor fakultetski profesor Ivan Furlan, daje sistematski i sveobuhvatni pregled ove oblasti tako da možete lako primeniti znanja koja nudi, bilo da sami želite bolje da učite ili se baviti podučavanjem ili pomaganjem drugima u učenju.

Besplatna dostava važi za tiskovinu i plaćanje pre slanja.
U slučaju slanja Post Expressom doplaćujete 300 din. za tu uslugu.

Predmet: 69885377
Uz poznavanje načina na koje funkcioniše ljudsko pamćenje i učenje i poznavanje tehnika učenja, učenje može biti znatno olakšano, tako da osobe koje uče počnu učiti bez napora i sa radošću se upustiti u učenje. Ova knjiga, čiji je autor fakultetski profesor Ivan Furlan, daje sistematski i sveobuhvatni pregled ove oblasti tako da možete lako primeniti znanja koja nudi, bilo da sami želite bolje da učite ili se baviti podučavanjem ili pomaganjem drugima u učenju. 69885377 Primijenjena psihologija učenja - Ivan Furlan

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.