pregleda

Privezak tibetansko srebro Carpe Diem 12mm


Cena:
15 din
Želi ovaj predmet: 20
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica
Prodavac

Bascule (2442)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 29894

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Bela
Vrsta: Privezak

popularna latinska poslovica Carpe diem - Iskoristi dan
Seize the day

Ukoliko niste član, ovde se možete registrovati: http://www.limundo.com/ref/Bascule
Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu.
AKCIJA: Za materijal za nakit u sumi od 2000 dinara i više, besplatno slanje preporučeno ili postexpressom po mom izboru.
Moj br. računa u Intesi je 160-5100100231630-56.
Artikle šaljem nakon uplate na račun, NE ŠALJEM POUZEĆEM I NEMA LIČNOG PREUZIMANJA. Ne pišite mi želje u napomeni u kupovini, jer te poruke od kupinda zbog velikog broja uglavnom ne otvaram, već mi pišite napomene u posebnim porukama. Javite se najkasnije za 2-3 dana po kupovini radi dogovora o kupoprodaji i koliko treba dodati za preporučenu poštarinu ukoliko vam je račun ispod 300-400 dinara i može da stane u malu kovertu. Veće pošiljke od 400 dinara šaljem postexpressom. Pošiljke šaljem uglavnom od 1-3 radna dana nakon uplate. Javite mi se porukom po uplati, jer mi stižu uplate bez imena. Ako živite u zgradi, upišite u adresu i broj stana.
Što se tiče tibetanskog srebra, u pitanju je legura koja ima nekoliko procenta srebra i koja ne izaziva alergije. Privesci koji nisu od poludragog kamena i drugi elementi za izradu nakita su uglavnom od metala, osim ako u opisu ili naslovu ne piše drugačije. Hvala na razumevanju i saradnji!

Predmet: 32174629
popularna latinska poslovica Carpe diem - Iskoristi dan
Seize the day
32174629 Privezak tibetansko srebro Carpe Diem 12mm

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.