Stara džezva


Cena:
345 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Neispravno
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
CC paket (Pošta)
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Niš-Pantelej,
Niš-Pantelej
Prodavac

smoki72 (1231)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2585

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Detaljno stanje: Dobro
Materijal: Mesing, bakar ... ?
Originalnost: Original
Kulturno dobro: Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine

Stara džezva, mesingana, bakrena ... ? Nisam siguran, poznavalac ovih tipičnih starinskih džezvi će znati. Džezva je verovatno prilično stara, sudeći i po tome da je, kao što se naslućuje na fotografijama, popravljana po svom donjem obodu, da bi i dalje služila. Džezva nije funkcionalna, već može služiti kao veoma dopadljiv kolekcionarski primerak, za ukrašavanje enterijera, za etno kolekciju ... Sa spoljne strane verovatno postoji način da se još malo očisti, ako je potrebno. Unutra po obodu i dnu, postoji neka stara zapekla smesa, nešto kao `krečni malter`, šta li je to noglo biti i kakva je bila u neko doba njena sudbina, ko će to znati? :) Ali, i to je čistivo, ja sam ga u velikoj meri očistio. Dimenzija džezve je visine 7,5 cm, a tolikog je i prečnika u svojoj osnovi.


Predmet: 75776177
Stara džezva, mesingana, bakrena ... ? Nisam siguran, poznavalac ovih tipičnih starinskih džezvi će znati. Džezva je verovatno prilično stara, sudeći i po tome da je, kao što se naslućuje na fotografijama, popravljana po svom donjem obodu, da bi i dalje služila. Džezva nije funkcionalna, već može služiti kao veoma dopadljiv kolekcionarski primerak, za ukrašavanje enterijera, za etno kolekciju ... Sa spoljne strane verovatno postoji način da se još malo očisti, ako je potrebno. Unutra po obodu i dnu, postoji neka stara zapekla smesa, nešto kao `krečni malter`, šta li je to noglo biti i kakva je bila u neko doba njena sudbina, ko će to znati? :) Ali, i to je čistivo, ja sam ga u velikoj meri očistio. Dimenzija džezve je visine 7,5 cm, a tolikog je i prečnika u svojoj osnovi. 75776177 Stara džezva

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.