pregleda

Tupperware set posuda za suve začine, novi ovali


Stara cena

1.250

din
-10%
Cena:
1.125 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Ostalo
Materijal: Plastika

Tupperware set posuda za suve začine napravljen je od medicinske plastike bezbedan za Vaše zdravlje i okolinu .Možete da čuvate u njoj suve začine, musli, pahuljice, suvo voće,riđu,testenine,šećer, so...... Imaju jedan set sa dve posude. Jedna posuda je zapremine 1,6l a druga je zapremine 1 l.Poklopci se otvaraju na gore ,vidi sliku.Posude su odlično očuvane.Kupovinom dobijete gratis ovu malu sa žutim poklopcem .


Predmet: 74514349
Tupperware set posuda za suve začine napravljen je od medicinske plastike bezbedan za Vaše zdravlje i okolinu .Možete da čuvate u njoj suve začine, musli, pahuljice, suvo voće,riđu,testenine,šećer, so...... Imaju jedan set sa dve posude. Jedna posuda je zapremine 1,6l a druga je zapremine 1 l.Poklopci se otvaraju na gore ,vidi sliku.Posude su odlično očuvane.Kupovinom dobijete gratis ovu malu sa žutim poklopcem . 74514349 Tupperware set posuda za suve začine, novi ovali

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.