pregleda

AKCIJA UMETCI TRESA SA KLIPSAMA PRIRODNA KOSA !!!!!!!!!


Cena:
8.990 din
Želi ovaj predmet: 13
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
Post Express
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Grad: Zrenjanin,
Zrenjanin
Prodavac

Adan (42)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 48

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Intenzitet boje: Umerena

UMETK TRESA SA KLIPSAMA ZA KOSU-PRIRODNA KOSA BOJA-SREDNJE SMEDJA .VASU DUGU NEGOVANU KOSU SVI CE PRIMETITI,FANTASTICNO SE UKLAPA U VASU KOSU.JEDNOSTAVNO PODIGNETE ZADNI-GORNJI SLOJ VASE KOSE PRIKACITE UMETAK U POLUKRUG VRATITE VASU KOSU VOLUMEN JE NEUPOREDIV. NE PRIMECUJE SE UKOLIKO JE TO ISTA NIJANSA VASE KOSE,A BOJU MOZETE UVEK DA MENJATE PO VASOJ ZELJI FARBANJEM KOD FRIZERA ILI SAMI. OVI UMETCI SU KAO STVORENI SAMO ZA VAS! UKOLIKO SE RAZLIKUJE NIJANSA SADA JE TO IN,KOMBINACIJA DVE I VISE BOJA. SRECNO!Duzina 52cm sirina 23cm i 18cm

Placanje uplatom na tekuci rn. komercijalne banke:205-9001006588092-50

Predmet: 11297933
UMETK TRESA SA KLIPSAMA ZA KOSU-PRIRODNA KOSA BOJA-SREDNJE SMEDJA .VASU DUGU NEGOVANU KOSU SVI CE PRIMETITI,FANTASTICNO SE UKLAPA U VASU KOSU.JEDNOSTAVNO PODIGNETE ZADNI-GORNJI SLOJ VASE KOSE PRIKACITE UMETAK U POLUKRUG VRATITE VASU KOSU VOLUMEN JE NEUPOREDIV. NE PRIMECUJE SE UKOLIKO JE TO ISTA NIJANSA VASE KOSE,A BOJU MOZETE UVEK DA MENJATE PO VASOJ ZELJI FARBANJEM KOD FRIZERA ILI SAMI. OVI UMETCI SU KAO STVORENI SAMO ZA VAS! UKOLIKO SE RAZLIKUJE NIJANSA SADA JE TO IN,KOMBINACIJA DVE I VISE BOJA. SRECNO!Duzina 52cm sirina 23cm i 18cm 11297933 AKCIJA UMETCI TRESA SA KLIPSAMA PRIRODNA KOSA !!!!!!!!!

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.