pregleda

Педагошка свеска за предметну наставу (за четири одељења)


Cena:
1.100 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Педагошка свеска: намењена је праћењу постигнућа и напредовања сваког ученика у првом и другом полугодишту, као и одељења у целини; може се применити на сваки наставни предмет; могу је користити наставници у основној школи, гимназији или средњој стручној школи, а обухвата и сумативно и формативно оцењивање; садржи део за бележење оцена, као и за бележење запажања о активностима на часу и домаћим задацима; садржи део за бележење тема, задатака и садржаја писмених и контролних задатака; садржи део за евидентирање присуства ученика на часовима додатне и допунске наставе, учешћа у секцијама или на припремама за такмичење, као и део за опште напомене наставника...

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 58888215
Педагошка свеска: намењена је праћењу постигнућа и напредовања сваког ученика у првом и другом полугодишту, као и одељења у целини; може се применити на сваки наставни предмет; могу је користити наставници у основној школи, гимназији или средњој стручној школи, а обухвата и сумативно и формативно оцењивање; садржи део за бележење оцена, као и за бележење запажања о активностима на часу и домаћим задацима; садржи део за бележење тема, задатака и садржаја писмених и контролних задатака; садржи део за евидентирање присуства ученика на часовима додатне и допунске наставе, учешћа у секцијама или на припремама за такмичење, као и део за опште напомене наставника... 58888215 Педагошка свеска за предметну наставу (за четири одељења)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.