pregleda

CROCS-iconic crocs comfort- ORIGINAL nove vel.39-40


Stara cena

1.999

din
-15%
Cena:
1.699 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
CC paket (Pošta)
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Dužina gazišta: 26 cm
Broj: 40
Boja: Plava
Proizvođač: CROCS
Materijal: new materials
Tip: Otvorene
Vrsta gazišta: Ravne

ORIGINAL papuce vrhunskog brenda CROCS. kupljene u cirihu. teget boje sa crvenim i belim detaljima. model je kao japanke. veoma kvalitetne-oni koji nose ovaj brend znaju o cemu je rec. sa spoljasnje strane veci natpis brenda. na kaisevima takodje izliveni natpis brenda. nosene samo ove sezone. nisu lepljene, ostecene, ishabane. slikane sa svih strana. slikani i djonovi-zumirani. velicina M9/W11-duzina korisnog gazista 26cm-od pocetka do kraja antiklizajucih bodljica-slikano.zadnja slika sa neta. za kupce iz nisa moze na uvid i probu bez obaveze kupovine.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 75931069
ORIGINAL papuce vrhunskog brenda CROCS. kupljene u cirihu. teget boje sa crvenim i belim detaljima. model je kao japanke. veoma kvalitetne-oni koji nose ovaj brend znaju o cemu je rec. sa spoljasnje strane veci natpis brenda. na kaisevima takodje izliveni natpis brenda. nosene samo ove sezone. nisu lepljene, ostecene, ishabane. slikane sa svih strana. slikani i djonovi-zumirani. velicina M9/W11-duzina korisnog gazista 26cm-od pocetka do kraja antiklizajucih bodljica-slikano.zadnja slika sa neta. za kupce iz nisa moze na uvid i probu bez obaveze kupovine. 75931069 CROCS-iconic crocs comfort- ORIGINAL nove vel.39-40

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.