pregleda

Paralelni svetovi


Cena:
2.079 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Paralelni svetovi" - Mičio Kaku "Paralelni svetovi" autora Mičio Kaku predstavljaju fascinantan put kroz kosmos i ono što se može nalaziti izvan granica poznatog fizičkog sveta. Kroz ovu knjigu, Kaku nas vodi na vrtoglavu vožnju kroz najdublje tajne univerzuma, istražujući koncepte kao što su tamna materija, tamna energija, skrivene dimenzije i teorija struna. Autor nam otkriva da ispod površine poznatog sveta leže neobični entiteti i koncepti koji izazivaju maštu i fasciniraju umove. U ovom kozmičkom vrtlogu, Kaku istražuje ideje poput Ajnštajnove relativnosti, kvantne mehanike i kosmologije, preplićući ih sa teorijom struna i konceptom multiverzuma. Kroz izvanredno pripovedanje, Kaku pretvara složena naučna područja u uzbudljivu avanturu za čitaoce. On nas ne samo upoznaje sa konceptima fizike, već istražuje i filozofske implikacije tih ideja i njihov uticaj na naše razumevanje stvarnosti i smisla života. "Paralelni svetovi" nije samo naučna literatura, već i uzbudljiva avantura koja nas navodi da razmišljamo o granicama našeg znanja i mogućnostima koje se kriju izvan našeg trenutnog poimanja svemira. Ova knjiga pruža duboko zanimljiv uvid u kosmos i inspiriše čitaoce da istraže nove horizonte uma i stvarnosti. Knjiga "Budućnost uma" je izrađena u mekom povezu, ima 384 strana, autor je Mičio Kaku . Težina je 0.68 kg. Paralelni svetovi cena Cena knjige Paralelni svetovi je 1871,00 dinar. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 77415393
"Paralelni svetovi" - Mičio Kaku "Paralelni svetovi" autora Mičio Kaku predstavljaju fascinantan put kroz kosmos i ono što se može nalaziti izvan granica poznatog fizičkog sveta. Kroz ovu knjigu, Kaku nas vodi na vrtoglavu vožnju kroz najdublje tajne univerzuma, istražujući koncepte kao što su tamna materija, tamna energija, skrivene dimenzije i teorija struna. Autor nam otkriva da ispod površine poznatog sveta leže neobični entiteti i koncepti koji izazivaju maštu i fasciniraju umove. U ovom kozmičkom vrtlogu, Kaku istražuje ideje poput Ajnštajnove relativnosti, kvantne mehanike i kosmologije, preplićući ih sa teorijom struna i konceptom multiverzuma. Kroz izvanredno pripovedanje, Kaku pretvara složena naučna područja u uzbudljivu avanturu za čitaoce. On nas ne samo upoznaje sa konceptima fizike, već istražuje i filozofske implikacije tih ideja i njihov uticaj na naše razumevanje stvarnosti i smisla života. "Paralelni svetovi" nije samo naučna literatura, već i uzbudljiva avantura koja nas navodi da razmišljamo o granicama našeg znanja i mogućnostima koje se kriju izvan našeg trenutnog poimanja svemira. Ova knjiga pruža duboko zanimljiv uvid u kosmos i inspiriše čitaoce da istraže nove horizonte uma i stvarnosti. Knjiga "Budućnost uma" je izrađena u mekom povezu, ima 384 strana, autor je Mičio Kaku . Težina je 0.68 kg. Paralelni svetovi cena Cena knjige Paralelni svetovi je 1871,00 dinar. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava. 77415393 Paralelni svetovi

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.