pregleda

Inverter pretvarac napona MC-200 i akumulator


Cena:
8.500 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
City Express
Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Kruševac,
Kruševac
Prodavac

kaligulaks (78)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 83

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

EAN/UPC: Ostalo

Na prodaju Interter pretvarac napona MC-200 kupljen pre 2 godine zbog grejanja kad nestane struja pumpa radi na akumulator. Prelazak na gas pa je visak i ide na prodaju sa sve akumulatorom. Akumulator je veliki i kad sam ga testirao radio je sat ipo bez struje mislim da je 75 ampera. Posto ga nisam kotistio ove zime prazan je i nemam punjac da ga napunim i pokrenem tako da ne znam tacno koliko drzi, on i da ne radi moze se prodati za 1000din ali treba ga napuniti i proveriti koliko drzi verovatno moze jos da sluzi. Pretvarac je kao nov nisam ga ni vadio iz kutije evo sad zbog slikanja samo.

Predmet saljem brzom postom ili licno preuzimanje za to nema problema.Bice dobro upakiovana i zasticena sto je do mene.Ne odgovaram za brzu postu.

Predmet: 77389169
Na prodaju Interter pretvarac napona MC-200 kupljen pre 2 godine zbog grejanja kad nestane struja pumpa radi na akumulator. Prelazak na gas pa je visak i ide na prodaju sa sve akumulatorom. Akumulator je veliki i kad sam ga testirao radio je sat ipo bez struje mislim da je 75 ampera. Posto ga nisam kotistio ove zime prazan je i nemam punjac da ga napunim i pokrenem tako da ne znam tacno koliko drzi, on i da ne radi moze se prodati za 1000din ali treba ga napuniti i proveriti koliko drzi verovatno moze jos da sluzi. Pretvarac je kao nov nisam ga ni vadio iz kutije evo sad zbog slikanja samo. 77389169 Inverter pretvarac napona MC-200 i akumulator

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.