pregleda

Komplet plinska boca od 3 kg + upaljač i rešetka


Cena:
8.330 din
Želi ovaj predmet: 7
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Gasiks_prodavnica (284)

93,33% pozitivnih ocena

Pozitivne: 433

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Plinska boca od 3kg – Komplet 1 Opis proizvoda: Komplet 1 sadrži: Novu, atestiranu plinsku bocu od 3kg, Gorionik sa ventilom i ručicom, jačine 2,2 kW – Eurocamping, Italija Krstastu rešetku(difuzor plamena), koja omogućuje da se koriste džezve i šerpe manjeg prečnika, Plinski upaljač sa mogućnostima: punjenja, podešavanja plamena i zaključavanja. Ovaj komplet je idealan za kampovanja, lov i ribolov, kamp prikolice, izlete, letnje kuhinje, vikendice. Lak je za prenošenje i održavanje. Ukoliko je plinska boca od 3kg puna, na ovom kompletu se može kuvati 19 sati.


Predmet: 68841489
Plinska boca od 3kg – Komplet 1 Opis proizvoda: Komplet 1 sadrži: Novu, atestiranu plinsku bocu od 3kg, Gorionik sa ventilom i ručicom, jačine 2,2 kW – Eurocamping, Italija Krstastu rešetku(difuzor plamena), koja omogućuje da se koriste džezve i šerpe manjeg prečnika, Plinski upaljač sa mogućnostima: punjenja, podešavanja plamena i zaključavanja. Ovaj komplet je idealan za kampovanja, lov i ribolov, kamp prikolice, izlete, letnje kuhinje, vikendice. Lak je za prenošenje i održavanje. Ukoliko je plinska boca od 3kg puna, na ovom kompletu se može kuvati 19 sati. 68841489 Komplet plinska boca od 3 kg + upaljač i rešetka

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.