pregleda

Ventil senzora pritiska (TPMS), Peugeot 407, Citroen C5


Cena:
500 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Kraljevo,
Kraljevo
Prodavac

vibe303 (84)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 86

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Nov kompletan ventil za senzor pritiska u gumama za Peugeot 407. Ventil se prodaje bez senzora, na zadnje 2 slike vidi se njegov položaj na senzoru. Zamena oštećenog ventila je izuzetno laka i nije potrebna zamena celog senzora. Ventil je odličnog kvaliteta. Isproban je na Peugeotu 407 i funkcioniše savršeno. Verovatno odgovora za više tipova vozila. Stigla je nova količina, više komada na stanju.

Kupcima sa manje od 10 ocena robu šaljem nakon uplate.

Predmet: 64352189
Nov kompletan ventil za senzor pritiska u gumama za Peugeot 407. Ventil se prodaje bez senzora, na zadnje 2 slike vidi se njegov položaj na senzoru. Zamena oštećenog ventila je izuzetno laka i nije potrebna zamena celog senzora. Ventil je odličnog kvaliteta. Isproban je na Peugeotu 407 i funkcioniše savršeno. Verovatno odgovora za više tipova vozila. Stigla je nova količina, više komada na stanju. 64352189 Ventil senzora pritiska (TPMS), Peugeot 407, Citroen C5

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.