pregleda

Plastične kocke za decu, 80-te, Mehanotehnika


Cena:
950 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Niš-Pantelej,
Niš-Pantelej
Prodavac

smoki72 (1231)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2585

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Materijal: Plastika
Detaljno stanje: Vrlo dobro

Ako sam dobro izbrojao, ima ih 44 kom. :), različiti su tipovi, mislim da nije potrebno pojedinačno nabrajati, vidi se na fotografijama. Poznavalac ove teme, prepoznaje iz kog su perioda ove kocke, 80-te, a možda i 70-te. Originalnu kutiju ne posedujem, nisam siguran ni koliko je i kojih kocki moglo biti u originalnim pakovanjima, ali, ovde ih takođe ima priličan broj. Dve su oštećene, jednoj žutoj trostrukoj, na jednom kraju u donjem delu, nedosataje pola plastikice. I jednoj (takođe žutoj) kockici, pojedinačnoj, jedna stranica je napuknuta, ali još uvek na svom mestu. Neke kocke na jednom svom kraju imaju zalepljene i po jedno `oko`. :)


Predmet: 63722637
Ako sam dobro izbrojao, ima ih 44 kom. :), različiti su tipovi, mislim da nije potrebno pojedinačno nabrajati, vidi se na fotografijama. Poznavalac ove teme, prepoznaje iz kog su perioda ove kocke, 80-te, a možda i 70-te. Originalnu kutiju ne posedujem, nisam siguran ni koliko je i kojih kocki moglo biti u originalnim pakovanjima, ali, ovde ih takođe ima priličan broj. Dve su oštećene, jednoj žutoj trostrukoj, na jednom kraju u donjem delu, nedosataje pola plastikice. I jednoj (takođe žutoj) kockici, pojedinačnoj, jedna stranica je napuknuta, ali još uvek na svom mestu. Neke kocke na jednom svom kraju imaju zalepljene i po jedno `oko`. :) 63722637 Plastične kocke za decu, 80-te, Mehanotehnika

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.