pregleda

Aparatura za destilaciju po Klevendzer-u (Clevenger)


Cena:
16.200 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

stakloduvac (17)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 18

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

EAN/UPC: Ostalo

Aparatura po Clevenger-u (Klevendzer) koriste se za destilaciju etarskih ulja. Zapremina graduisanog dela moze da varira, a kupac treba da naznaci koju zapreminu zeli. Takodje, sve dimenzije se mogu modifikovati. Konstrukcija aparata moze biti i drugacija, ukoliko kupac to zahteva - u tom slucaju, moguca je korekcija cene. Radim kao laboratorijski stakloduvac i za izradu aparata potrebno je 3-5 dana. Pored ovog aparata, mogu izraditi prakticno bilo sta sto Vam je potrebno od staklene opreme. Pogledajte moje druge aukcije.


Predmet: 30395225
Aparatura po Clevenger-u (Klevendzer) koriste se za destilaciju etarskih ulja. Zapremina graduisanog dela moze da varira, a kupac treba da naznaci koju zapreminu zeli. Takodje, sve dimenzije se mogu modifikovati. Konstrukcija aparata moze biti i drugacija, ukoliko kupac to zahteva - u tom slucaju, moguca je korekcija cene. Radim kao laboratorijski stakloduvac i za izradu aparata potrebno je 3-5 dana. Pored ovog aparata, mogu izraditi prakticno bilo sta sto Vam je potrebno od staklene opreme. Pogledajte moje druge aukcije. 30395225 Aparatura za destilaciju po Klevendzer-u (Clevenger)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.