pregleda

Ogrlica za dresuru pasa - Model M919C


Cena:
4.200 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš,
Niš
Prodavac

spindel018 (2920)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 3286

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Ogrlica

Napravljen od kvalifikovanog vrhunskog najlonskog materijala, otporan je na habanje i pouzdan za dugotrajnu upotrebu. Čim pas zalaje, ogrlica protiv lajanja će početi da vibrira kako bi upozorila psa da stane. Pomozite vam da se rešite prekomernog lajanja zbog čega vaša porodica ne spava noću i uznemirava vaše komšije. Punjivi dizajn, funkcije za uštedu energije i samozaštitu. Može se lako podesiti sa 99 nivoa, možete ga podesiti prema buci lajanja pasa. Podesiva ogrlica je pogodna za najpopularnije rase pasa. Opisi: Model: M919C Tip utičnice: EU, SAD, UK, AU Daljinski upravljač: 300mAh Prijemnik: 300mAh Domet: 500m Vodootporan: IP67 Režimi: Bip režim, režim vibracije, režim statičkog šoka Specifikacije: Tip: sa 1 prijemnikom, sa 2 prijemnika Materijal: plastika i metal Veličina pakovanja: 203k153k44mm Boja ključa: narandžasta i siva, plava Paket je uključen: 1 k kragna 1 k predajnik 1 k adapter Čim pas zalaje, ogrlica protiv lajanja će početi da vibrira kako bi upozorila psa da stane. Pomozite vam da se rešite prekomernog lajanja zbog čega vaša porodica ne spava noću i uznemirava vaše komšije. Punjivi dizajn, funkcije za uštedu energije i samozaštitu. Može se lako podesiti sa 99 nivoa, možete ga podesiti prema buci lajanja pasa.

Pre kupovine OBAVEZNO pitajte da li željeni predmet ima na lageru jer se dešava da bude prodato a da nije skinuto sa liste.

Robu šaljem ISKLJUČIVO AKS brzom poštom na adresu. Cena dostave je fiksna za bilo koji predmet i iznosi oko 400 din, BEZ OBZIRA DA LI SE PLAĆA POUZEĆEM ILI UNAPRED.

Predmet: 76391073
Napravljen od kvalifikovanog vrhunskog najlonskog materijala, otporan je na habanje i pouzdan za dugotrajnu upotrebu. Čim pas zalaje, ogrlica protiv lajanja će početi da vibrira kako bi upozorila psa da stane. Pomozite vam da se rešite prekomernog lajanja zbog čega vaša porodica ne spava noću i uznemirava vaše komšije. Punjivi dizajn, funkcije za uštedu energije i samozaštitu. Može se lako podesiti sa 99 nivoa, možete ga podesiti prema buci lajanja pasa. Podesiva ogrlica je pogodna za najpopularnije rase pasa. Opisi: Model: M919C Tip utičnice: EU, SAD, UK, AU Daljinski upravljač: 300mAh Prijemnik: 300mAh Domet: 500m Vodootporan: IP67 Režimi: Bip režim, režim vibracije, režim statičkog šoka Specifikacije: Tip: sa 1 prijemnikom, sa 2 prijemnika Materijal: plastika i metal Veličina pakovanja: 203k153k44mm Boja ključa: narandžasta i siva, plava Paket je uključen: 1 k kragna 1 k predajnik 1 k adapter Čim pas zalaje, ogrlica protiv lajanja će početi da vibrira kako bi upozorila psa da stane. Pomozite vam da se rešite prekomernog lajanja zbog čega vaša porodica ne spava noću i uznemirava vaše komšije. Punjivi dizajn, funkcije za uštedu energije i samozaštitu. Može se lako podesiti sa 99 nivoa, možete ga podesiti prema buci lajanja pasa. 76391073 Ogrlica za dresuru pasa - Model M919C

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.