pregleda

Povodac za biciklo i džogiranje made in USA


Cena:
2.600 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Post Express
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Grad: Debrc,
Vladimirci
Prodavac

Odoljen (1756)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 2177

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Ostalo

Povodac za biciklo i džogiranje američkog proizvođača WOOF - CUCLE tip bike trotter. Povodac je namenjen za sigurno istrčavanje i šetnju pasa. Jednostavno se montira na osovinu zadnjeg točka. Kada se ne koristi moze se zaokrenuti na gore ili skinuti a da mu priključak ostane na osovini točka. Sve se to radi na jednostavan način i svako može da ga namontira. Za više informacija pogledajte na You Tube.

Ne saljem u inostranstvo.

Predmet: 62405465
Povodac za biciklo i džogiranje američkog proizvođača WOOF - CUCLE tip bike trotter. Povodac je namenjen za sigurno istrčavanje i šetnju pasa. Jednostavno se montira na osovinu zadnjeg točka. Kada se ne koristi moze se zaokrenuti na gore ili skinuti a da mu priključak ostane na osovini točka. Sve se to radi na jednostavan način i svako može da ga namontira. Za više informacija pogledajte na You Tube. 62405465 Povodac za biciklo i džogiranje made in USA

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.