pregleda

Happening komplet nov


Cena:
2.700 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Grad: Zrenjanin,
Zrenjanin
Prodavac

silence78 (138)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 167

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 42
Boja: Bež
Veličina (USA): Nepoznata
Proizvođač: Happening
Materijal: Poliester

Odelo je novo, kupljeno za odredjenu priliku ali nije obuceno.Predivno letnje odelo, tanko, prijatno za kozu, lepo pada.Model je predivan, ne moze da se docara na slici.Sireg je kroja lepo pada.Nazad se vezuje, moze da se strukira koliko treba, napred se zakopcava na jedno dugme.Pantalone imaju siroki pojas I sire su u nogavicama.Placeno je mnogo skuplje.Na etiketi naznaceno 100% PES.Ne guzva se.Mogucnost slanja vise slika.

Kupac snosi troskove postarine.Predmet kupujete u stanju sa fotografije,sve nedostatke navodim. Sve sto vas dodatno interesuje pitajte bez ustrucavanja.

Predmet: 66823345
Odelo je novo, kupljeno za odredjenu priliku ali nije obuceno.Predivno letnje odelo, tanko, prijatno za kozu, lepo pada.Model je predivan, ne moze da se docara na slici.Sireg je kroja lepo pada.Nazad se vezuje, moze da se strukira koliko treba, napred se zakopcava na jedno dugme.Pantalone imaju siroki pojas I sire su u nogavicama.Placeno je mnogo skuplje.Na etiketi naznaceno 100% PES.Ne guzva se.Mogucnost slanja vise slika. 66823345 Happening komplet nov

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.